Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδία-Νεκρά έξι νεογέννητα μετά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Έξι νεογέννητα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο παίδων στην πρωτεύουσα της Ινδίας Νέο Δελχί, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Σε εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα φαίνονται πυροσβέστες που προσπαθούν να κατασβήσουν την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε χθες βράδυ στο νοσοκομείο στο ανατολικό τμήμα της πόλης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι έξι ακόμα παιδιά διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε διαφορετικό νοσοκομείο. Η φωτιά έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο.

Ο ιδιοκτήτης του νοσοκομείου παίδων έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι υπό έρευνα και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μία ημέρα αφού 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε πάρκο αναψυχής στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δύο άνθρωποι συνελήφθησαν για εκείνο το περιστατικό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα
Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Εν μέσω κλιμάκωσης στη Γάζα Ισραηλινοί θα έχουν συνομιλίες στις ΗΠΑ για πιθανή κατάπαυση πυρός
1.200 παιδιά θα εξεταστούν για ασθένειες μετά τη σύλληψη υπαλλήλου βρεφονηπιακών σταθμών για σεξουαλική κακοποίηση
Για τρίτη μέρα εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια