ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο-Σε κρίσιμη κατάσταση ένα πρόσωπο

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έλαβαν χώρα στο Βερολίνο σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four.

Οι Αρχές στη γερμανική πόλη μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που έδινε μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά, αλλά κοντινά, σημεία της πόλης με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά.

Ένα από τα σημεία ήταν έξω από τον σιδηδροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτσσαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Λίγες ώρες μετά τις επαφές στην Κωνσταντινούπολη, οι Ρώσοι χτύπησαν λεωφορείο-Ξεκληρίστηκε οικογένεια
Ντρίμπλες από το Κρεμλίνο-«Ίσως» να υπάρξει συνάντηση του Πούτιν με τον Ζελένσκι, ο όρος της Μόσχας
Το σχέδιο Τραμπ για τη Μέση Ανατολή-Επεξεργάζεται τη μετεγκατάσταση ενός εκ. Παλαιστινίων στη Λιβύη
Τουλάχιστον 100 νεκροί σε ισραηλινους βομβαρδισμούς στη Γάζα-Για «εθνοκάθαρση» προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Καταγγελίες κατά της Κυβέρνησης του Ελ Σαλβαδόρ-Προωθεί νομοσχέδιο για επιβολή φόρου 30% στις δωρεές
Ο Moody's υποβάθμισε το αμερικανικό αξιόχρεο-Oργισμένη αντίδραση του Λευκού Οίκου
Επιστροφή στο σημείο μηδέν μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών για την Ουκρανία-Τα τρία συμπεράσματα
Η σκυτάλη στους ισχυρούς-Ποιοι ζητούν συνάντηση κορυφής Τραμπ με Πούτιν για την Ουκρανία
Ο Νετανιάχου απειλεί σφοδρότερα πλήγματα εναντίον των Χούθι στην Υεμένη
Το World Press Photo αναστέλλει την αναγνώριση της φωτογραφίας «Το κορίτσι της ναπάλμ»