Αισιόδοξος για άρση καθυστερήσεων στο Λιμάνι Λάρνακας και τερματικό στο Βασιλικό ο Κεραυνός

Την βεβαιότητα ότι σύντομα θα υπάρξει διέξοδος στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται για το έργο στο λιμάνι-μαρίνα της Λάρνακας και το τερματικό στο Βασιλικό, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

O κ. Κεραυνός, ο οποίος απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών, είπε ότι το Υπουργείο Οικονομικών «προβληματίζεται πολύ έντονα», προσθέτοντας ότι είναι γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικά έργα, τα οποία βρίσκονται σε μια καθυστέρηση.

Ως Υπουργείο Οικονομικών, σημείωσε, συνεργαζόμαστε στενά με τα αρμόδια Υπουργεία και με την Κυβέρνηση ως σύνολο για να βρεθεί τρόπος διεξόδου από αυτή την στασιμότητα που παρατηρείται σήμερα σε κάποια έργα

«Εμείς ως Υπουργείο Οικονομικών έχουμε υποχρέωση να ανησυχούμε προληπτικά για όλα τα θέματα που μπορεί να επιφέρουν κόστος στην οικονομία μας ιδιαίτερα όταν είναι κόστος αδικαιολόγητο. Η Κυβέρνηση πάντοτε μπορεί και πρέπει να βρίσκει τρόπους και λύσεις γι αυτά τα θέματα», πρόσθεσε.

Είμαι πληροφορημένος, είπε, ότι τα αρμόδια Υπουργεία έχουν βάλει στο μικροσκόπιο αυτά τα θέματα και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρξει διέξοδος.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή στο επίκεντρο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου-Ειδική παράγραφος για το Ιράν
Πρόεδρος Επιτροπής της ΚΣΣΕ ο Κωστής Ευσταθίου
Κυπριακό και κρίση στη Μ.Ανατολή συζήτησαν Χ. Γεωργιάδης και Ύπατος Αρμοστής ΗΒ
Μήνυμα ευγνωμοσύνης προς κυπριακό λαό από Αρχιραββίνο Κύπρου για επαναπατρισμούς Ισραηλινών
«Στο μονοπάτι του Ραούφ» θέλει να βαδίσει ο Τατάρ-«Ο Σερντάρ δεν είναι εχθρός μου»
Boήθεια €50 χιλ. στέλνει η ΚΔ στις οικογένειες θυμάτων επίθεσης σε ναό της Δαμασκού
ΕΔΕΚ και Οικολόγοι επιθυμούν να συνεργαστούν σε Τοπική Αυτοδιοίκηση και Βουλή
Προχωρά η συζήτηση για δημιουργία διαδικτυακής πύλης διαφάνειας-Θα λειτουργεί ως κεντρικός φορέας πληροφόρησης
Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου
Ολοκληρώθηκε συζήτηση για εθελοντική αποποίηση επαγγέλματος από αξιωματούχους-«Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση»