Θα κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας- Λεμεσού λόγω έργων

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα εκτελούνται από τις 27 Μαΐου και για περίοδο δυο μηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, «από τη Δευτέρα 27/5/2024 και για περίοδο 2 μηνών περίπου, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων στηθαίων στα ερείσματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) και στις δύο κατευθύνσεις».

Επιπρόσθετα όπως σημειώνεται, «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Αναμένουν αποτελέσματα 1ης μέρας e-kalathi υπεραγορές και καταναλωτές
Θέλουν να... γιατρέψουν τις στρεβλώσεις με τις άδειες ασθενείας στο Δημόσιο-Οι αλλαγές που προωθούνται
Φωτογραφική Έκθεση “Okusiima” – Ένα Ταξίδι Ευγνωμοσύνης και Ελπίδας από την Ουγκάντα
Διαφωνία ΟΕΛΜΕΚ με δήλωση ΥΠΑΝ για νέο σύστημα αξιολόγησης-«Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»
Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για αύξηση ποινών σε σφετεριστές ε/κ περιουσιών
Καταβλήθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο τα συνταξιοδοτικά ωφελήματα υπαλλήλων ΡΙΚ με πραγματικά στοιχεία
Μετά από δύο χρόνια μείωση κόστους ηλεκτρισμού-«Η εγκατάσταση ΑΠΕ ο μόνος τρόπος»
Στο τελικό στάδιο το νομοσχέδιο για Υποστηρικτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας
Απεργιακές κινητοποιήσεις από τις συντεχνίες ΡΙΚ για μη καταβολή συντάξεων
Σωρεία παραπόνων για φάρμακα στο Παρατηρητήριο ΟΣΑΚ τον Ιανουάριο