ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνή κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Μεξικό-Πέντε νεκροί και 50 τραυματίες

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πενήντα άλλοι τραυματίστηκαν στην πόλη Νουέβο Λεόν στο βόρειο Μεξικό μετά την κατάρρευση σκηνής σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματος Κίνημα Πολιτών, αναφέρει η τοπική εφημερίδα Reforma.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Χόρχε Άλβαρεζ Μάγινεζ, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μια ριπή ανέμου προκάλεσε την κατάρρευση της σκηνής την Τετάρτη στην εκδήλωση στην πόλη Σαν Πέδρο Γκάρζα Γκαρσία, έναν πλούσιο θύλακα κοντά στο βιομηχανικό κέντρο του Μοντερέι.

Ο Άλβαρεζ δήλωσε ότι είναι «εντάξει» αφού μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ότι μέλη της ομάδας του τραυματίστηκαν και ότι ο ίδιος επιστρέφει πίσω στον τόπο του δυστυχήματος.


Δειτε Επισης

Καταζητεί τον 49χρονο Ευθυμίου για τον εντοπισμό όπλου και φυσιγγίων σε υποστατικό η Αστυνομία (pic)
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση από τις Βάσεις 47χρονος Ε/κ για υπόθεση ναρκωτικών
Οι αρχές του Ιράν απαγχόνισαν τρεις άντρες για κατασκοπεία για λογαριασμό του Ισραήλ
Με εύθραυστη εκεχειρία η λήξη του πολέμου-Οι υποχωρήσεις, τα ρίσκα και το μήνυμα Τραμπ σε Κίνα και Ρωσία
Απογοήτευση Ντι Κάρλο για μη εφαρμογή σχεδίου δράσης για πυρηνικά Ιράν στο Συμβούλιο Ασφαλείας
ΒΙΝΤΕΟ: Τον δολοφόνησε, πήγε για κρέπες και επέστρεψε στο σημείο υποδυόμενος τον ανήξερο o 43χρονος
Είχε στήσει καρτέρι στην κουμπάρα του και την πυροβόλησε o 54χρονος στην Αμφιλοχία
To Πεντάγωνο βλέπει περιορισμένη ζημιά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν-Ο Τραμπ επιμένει ότι «αφανίστηκαν»
Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο
Στις φλόγες όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στην Αγλαντζιά