Τσάκωσαν 31χρονο με ναρκωτικά και χρηματικό ποσό πέραν των 25χιλιάδων ευρώ

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος 21 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 16 γραμμαρίων περίπου, 4 συσκευασίες που περιείχαν κεταμίνη βάρους 5,5 γραμμαρίων περίπου, 3 συσκευασίες που περιείχαν αμφεταμίνη βάρους 3 περίπου γραμμαρίων καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €25,140.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του στη Λεμεσό όπου, εντοπίστηκαν άλλες 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 7 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και 13 ηλεκτρονικά τσιγάρα τα οποία περιέχουν υγρή ουσία με την ονομασία THC συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 31χρονος επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.  

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω