Απαντά στον Κασσελάκη με βίντεο ομήρων ο Πρέσβης Ισραήλ-«Πώς λες ότι ένα μέρος της Χαμάς είναι τρομοκράτες;»

Την αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Νόαμ Κατς, προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι μέρος, μόνο, της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο Ισραηλινός πρέσβης παραθέτει το σκληρό βίντεο που ανήρτησε με τις κακοποιημένες έφηβες ισραηλινές ομήρους της Χαμάς και επικαλείται την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο Attica Tv ότι «η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο όντως κάνει τρομοκρατικές ενέργειες» και τον κατακεραυνώνει:

«Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκια της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρέσβη του Ισραήλ:

«Ακουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του #ΣΥΡΙΖΑ @skasselakis στην τηλεόραση του Alpha (σ.σ. εννοεί ΑΤΤΙΚΑ tv). Ο ισχυρισμός ότι «μέρος της #Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες» είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκια της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της. Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς 👇. Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες.

Δειτε Επισης

Τροχαίο με μοτοσικλέτα και ποδήλατο στον Στρόβολο
Να αποκατασταθεί αμέσως η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα ζητά ο ΟΗΕ
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα φωνάζει επειδή η ΕΕ δεν κάνει μέλος την Τουρκία-«Μπορείτε πλέον να είστε ο πιο ισχυρός»
«Επιβεβλημένη» θεωρεί η Βουλή την… luxury αναβάθμιση της καντίνας-Υπηρεσιακές οι αποφάσεις για ξενοδοχεία
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Σημαντική κάμψη στις πωλήσεις ακινήτων στα κατεχόμενα-Αφαιρούν το «είδος τίτλου ιδιοκτησίας» οι κτηματομεσίτες
Δεκαπλασιάστηκαν οι κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας-Έσοδα €40 εκατομμυρίων
«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Επισκέφθηκε τα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Παναγιώτου και συζήτησε για την ασφάλεια μετά τις ζημιές