Διαψεύδει τα περί υπουργοποίησής του ο Παπαχαραλάμπους και βλέπει κακόβουλα κίνητρα

Διαψεύδει τα σενάρια υπουργοποίησής του ο δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμποιυς, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου το αξίωμά του στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Απαντώντας στους ψιθύρους των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για ανάληψη, από μέρους του, του χαρτοφυλακίου του νέου Υφυπουργείου Μετανάστευσης, σε περίπτωση που δεν επιτύχει επανεκλογή του, ο κ. Παπαχαραλάμπους διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας πως «ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για κάτι τέτοιο, ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση».

Σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «τις τελευταίες ώρες διαδίδονται σενάρια για δήθεν υπουργοποίησή μου. Ουδέν αναληθέστερο».

«Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για κάτι τέτοιο, ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση. Η σχέση μας δεν βασίζεται στη λογική του πάρε-δώσε. Ξέρω, δεν συνηθίζεται στην κομματική ζωή της Κύπρου, αλλά η δική μου υποστήριξη προς τον Πρόεδρο δεν μπήκε στη λογική των ανταλλαγμάτων», υπογράμμισε.

Υποστήριξε πως «οι κατευθυνόμενες αυτές φήμες κατασκευάζονται κακόβουλα, με μοναδικό στόχο να πλήξουν την υπερκομματική, ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου».

«Μοναδική μου έγνοια είναι ο Στρόβολος. Συνεχίζουμε έναν αγώνα μεγάλο και καθαρό. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς ανταλλάγματα. Και με το χέρι στην καρδιά, διαβεβαιώνω τους Στροβολιώτες ότι μοναδική μου εξάρτηση είναι η αγάπη μου για το Στρόβολο», κατέληξε.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Το ψευδοκράτος προσκλήθηκε σε εκδηλώσεις του συντάγματος του Αζερμπαϊτζάν-Μεγάλο κέρδος βλέπει ο Τατάρ
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Λευκωσίας-Άγρια συμπλοκή, μαρτυρίες για μαχαίρια και ζημιές
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)