Διαψεύδει τα περί υπουργοποίησής του ο Παπαχαραλάμπους και βλέπει κακόβουλα κίνητρα

Διαψεύδει τα σενάρια υπουργοποίησής του ο δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμποιυς, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου το αξίωμά του στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Απαντώντας στους ψιθύρους των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για ανάληψη, από μέρους του, του χαρτοφυλακίου του νέου Υφυπουργείου Μετανάστευσης, σε περίπτωση που δεν επιτύχει επανεκλογή του, ο κ. Παπαχαραλάμπους διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας πως «ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για κάτι τέτοιο, ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση».

Σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «τις τελευταίες ώρες διαδίδονται σενάρια για δήθεν υπουργοποίησή μου. Ουδέν αναληθέστερο».

«Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για κάτι τέτοιο, ουδέποτε ζήτησα οτιδήποτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ουδέποτε μου έχει υποσχεθεί υπουργοποίηση. Η σχέση μας δεν βασίζεται στη λογική του πάρε-δώσε. Ξέρω, δεν συνηθίζεται στην κομματική ζωή της Κύπρου, αλλά η δική μου υποστήριξη προς τον Πρόεδρο δεν μπήκε στη λογική των ανταλλαγμάτων», υπογράμμισε.

Υποστήριξε πως «οι κατευθυνόμενες αυτές φήμες κατασκευάζονται κακόβουλα, με μοναδικό στόχο να πλήξουν την υπερκομματική, ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου».

«Μοναδική μου έγνοια είναι ο Στρόβολος. Συνεχίζουμε έναν αγώνα μεγάλο και καθαρό. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς ανταλλάγματα. Και με το χέρι στην καρδιά, διαβεβαιώνω τους Στροβολιώτες ότι μοναδική μου εξάρτηση είναι η αγάπη μου για το Στρόβολο», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Για Κυπριακό και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Κόμπος-Γέντζια
Επαφές Ειρ. Χαραλαμπίδου στη Μάλτα για θέματα καταπολέμησης διαφθοράς
Απαντά στις επικρίσεις για τα κλιματιστικά η Αννίτα-«Πρόβλημα της προηγούμενης Κυβέρνησης»
Στην κορυφή της λίστας του Politico με τους kookiest ευρωβουλευτές ο Φειδίας Παναγιώτου
Απαντά στα περί ολιγωρίας αρμοδίων στις πυρκαγιές ο ΠτΔ-Αποφάσεις την Τετάρτη για αποζημιώσεις
Στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάφου ο ΠτΔ-Έδωσε οδηγίες για άμεση καταβολή αποζημιώσεων
Αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου από S&P-Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη
Μόνο θετικά καταγράφει το ΕΛΑΜ στις διπλές εκλογές-Θεωρεί ευνοϊκό το κλίμα
Παρέλαβε ναρκοπέδιο, παραδίδει στρωμένο χαλί ο Ιωάννου-Πώς ανέτρεψε τα δεδομένα στο μεταναστευτικό
ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών