Καταχωρείται υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας εναντίον του 23χρονου για το θανατηφόρο με την 77χρονη

Aντιμέτωπος με το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας ο 23χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή τραυμάτισε και παρέσυρε θανάσιμα την 77χρονη, Ελένη Σταυρινίδου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του 23χρονου και θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, αντιμέτωπος με το αδίκημα πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας.

Σημειώνεται πως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου δήλωσε την Τετάρτη ότι, «ο τρόπος που προκλήθηκε ο θάνατος φαίνεται να μην ήταν μετά από τροχαίο και μόνο, δηλαδή κάποια αμέλεια, αλλά ενδεχομένως από κάποια σκοπιμότητα. Αυτό το έχουμε εξασφαλίσει από μαρτυρία, την οποία κατέχουν οι ανακριτές».

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, «είναι από μια κάμερα, την οποία χρησιμοποίησε ο ίδιος, ο ύποπτος, στο όχημα του, το οποίο έχει εντοπιστεί και έχει παραληφθεί ως τεκμήριο. Η αναφορά ότι ήταν από κάμερα, έχει καταγραφεί και βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών, είναι η μαρτυρία, η οποία έχουμε χρησιμοποιήσει και έχει πειστεί και το Δικαστήριο ότι ενδεχομένως προκύπτουν και τα αδικήματα, τα οποία έχει συλληφθεί».

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στην Κοκκινοτριμιθιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη, η οποία ήταν πεζή.

Ακολούθως, ο 23χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς παροχή βοήθειας. Η 77χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό της.

Σημειώνεται ότι, στις χθεσινές δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε πως, ο 23χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πέραν των τροχαίων αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλέπει σκοπιμότητα πίσω από τον θάνατο της 77χρονης η Αστυνομία-Διερευνάται ανθρωποκτονία

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
Κατακεραύνωσε και έπαυσε τον Οδυσσέα το Συμβούλιο-Καταπέλτης η απόφαση
Κατά μέτωπο επίθεση Οδυσσέα μετά την παύση του-«Σήμερα νίκησε το σύστημα»