Βλέπει σκοπιμότητα πίσω από τον θάνατο της 77χρονης η Αστυνομία-Διερευνάται ανθρωποκτονία

Aντιμέτωπος με τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης πέραν των τροχαίων αδικημάτων, βρίσκεται ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το θανατηφόρο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Κοκκινοτριμιθιά και τραυματίστηκε θανάσιμα η 77χρονη, Ελένη Σταυρινίδου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, «αυτό προέκυψε από μαρτυρία που εξασφαλίσαμε. Ότι φαίνεται ο τρόπος που προκλήθηκε ο θάνατος να μην ήταν μετά από τροχαίο και μόνο, δηλαδή κάποια αμέλεια, αλλά ενδεχομένως από κάποια σκοπιμότητα. Αυτό το έχουμε εξασφαλίσει από μαρτυρία, την οποία κατέχουν οι ανακριτές».

Ερωτηθείς από που προέκυψε η μαρτυρία είπε πως, «είναι από μια κάμερα, την οποία χρησιμοποίησε ο ίδιος, ο ύποπτος, στο όχημα του, το οποίο έχει εντοπιστεί και έχει παραληφθεί ως τεκμήριο. Η αναφορά ότι ήταν από κάμερα, έχει καταγραφεί και βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών, είναι η μαρτυρία, η οποία έχουμε χρησιμοποιήσει και έχει πειστεί και το Δικαστήριο ότι ενδεχομένως προκύπτουν και τα αδικήματα, τα οποία έχει συλληφθεί».

Σε ερώτηση εάν ο οδηγός κινείτο στο πακέτο του δρόμου είπε ότι, «ισχύει ότι κινείτο στο πακέτο του δρόμου, από απόσταση. Τώρα ακριβής απόσταση δεν τη γνωρίζω αυτή τη στιγμή, σίγουρα θα διαπιστωθεί από έρευνες που θα γίνουν από την Τροχαία».

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στην Κοκκινοτριμιθιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη, η οποία ήταν πεζή.

Ακολούθως, ο 23χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς παροχή βοήθειας. Η 77χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό της.

Στη συνέχεια, γύρω στις 8:00, ο 23χρονος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας για τα περαιτέρω.

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού