Γυναίκα σε κρουαζιερόπλοιο φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της

Για δολοφονία εκ προθέσεως κατηγορείται από την ιταλική δικαιοσύνη, εικοσιοκτάχρονη Φιλιππινέζα, το νεογέννητο παιδί της οποίας βρέθηκε νεκρό στο κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper ενώ έπλεε στ' ανοικτά της Τοσκάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στις κουζίνες του πλοίου, φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε κατά τις δυο μόλις ημέρες της ζωής του.

Το πτώμα του άτυχου μωρού βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, μέσα σε καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους εργαζόμενους. Τις επόμενες ώρες ιατροδικαστής πρόκειται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία. Πριν από λίγο, η γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο την είχαν συνοδεύσει οι καραμπινιέροι και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Φλωρεντίας.

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper, με σημαία από τις Μπαχάμες και, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, δολοφόνησε το δύο μόλις ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι κυοφορούσε . Όπως γράφει ο Τύπος, έκρυψε το πτώμα του άτυχου βρέφους μέσα στην καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους συναδέλφους της.

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν από εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης. Έσπευσαν, με ταχύπλοο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση, εντόπισαν το πτώμα του νεογέννητου και περισυνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς και ρουκέτες
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Διπλωματικός πυρετός για τη Γάζα-Ο Νετανιάχου πάει στον Τραμπ
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Μετά τους Βορειοκορεάτες οι Ρώσοι στρατολογούν και Κουβανούς-Η περιπέτεια του Φρανσίσκο στο μέτωπο
Ίδρυσε το «κόμμα της Αμερικής» ο Έλον Μασκ-Πού στοχεύει, πόσο μπορεί να βλάψει τον Τραμπ
Ο Δαλάι Λάμα, παγκόσμιο σύμβολο του θιβετιανού πολιτισμού και της αντίστασης, έγινε 90 ετών
Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Νιου Τζέρσεϊ
Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες τις απαιτήσεις της Χαμάς εν όψει των συνομιλιών για τη Γάζα