Υποτροφίες σε Κύπριους φοιτητές νομικής Οξφόρδης από Harris Kyriakides Foundation

Πενταετή συμφωνία χρηματοδότησης για σκοπούς χορήγησης υποτροφιών σε Κύπριους φοιτητές νομικής, υπέγραψαν το Harris Kyriakides Foundation και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αναφέρει το Ίδρυμα, καλώντας φοιτητές να υποβάλουν αίτηση.

Το πρόγραμμα, αναφέρεται, θα διαρκέσει κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2023 μέχρι 2027, με το Harris Kyriakides Foundation να επιχορηγεί υποτροφίες ύψους £10.000 ετησίως. Επιλέξιμοι υποψήφιοι θα είναι τόσο Ελληνοκύπριοι όσο και Τουρκοκύπριοι φοιτητές, που φοιτούν είτε στο πρόγραμμα Bachelor of Civil Law (BCL) είτε στο πρόγραμμα Magister Juris (MJur) και έχουν επιλέξει το μάθημα της Πολιτικής Δικονομίας.

«Το Harris Kyriakides Foundation ιδρύθηκε το 2024 εις μνήμην του αειμνήστου Χάρη Κυριακίδη με στόχο να συνεχίσει την υλοποίηση του οράματος και του έργου του, στηρίζοντας την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της νέας γενιάς δικηγόρων της Κύπρου», προστίθεται.

Σημειώνεται ότι, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, η υποτροφία χορηγήθηκε στην Κλεοπάτρα Κχατάπ, φοιτήτρια στο πρόγραμμα Bachelor of Civil Law (BCL) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το ίδρυμα καλεί φοιτητές που επιθυμεί να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα υποτροφιών του Harris Kyriakides Foundation, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης: Harris Kyriakides Scholarship | Faculty of Law (ox.ac.uk)

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πάνω από 130,8 εκ. οι πρόσφυγες για το 2024-«Έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός τα τελευταία χρόνια»
Νέα γκάφα σε εξετάσεις-Έδωσαν λάθος γραπτό σε μαθήτριες, το απέσυραν οι Επιτηρητές
Σημαντικά καλύτερη η νέα συμφωνία με ΟΠΑΠ για το Υπουργείο Οικονομικών
Στα σκαριά δύο κέντρα στήριξης για διατροφικές διαταραχές-Εκπονείται Εθνική Στρατηγική
Κλειστά τα Τμήματα ΣΥΛ και ΣΑΛ λόγω μεταφοράς στον ΕΟΑ
Αναπροσαρμογή πολιτικών του κράτους για τους πρόσφυγες ζητά η ΠΕΠ
Στήριξη Βουλής στο έργο του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Αννίτα Δημητρίου
Διαχειρίσιμο μέχρι στιγμής το πρόβλημα επηρεασμού του GPS λόγω των συρράξεων στο Ισραήλ
Επ. Κατεχόμενων Δήμων: Δεν είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες δεύτερης κατηγορίας
Τέσσερις στους πέντε πολίτες ζητούν περισσότερες δράσεις για το κλίμα από τις χώρες τους