Νεκρός 79χρονος Ελληνοκύπριος στο τροχαίο που σημειώθηκε στα κατεχόμενα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 1:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στα κατεχόμενα, με την εμπλοκή δύο Ελληνοκυπρίων.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος, ο 79χρονος οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του συνεχίζει να νοσηλεύεται, κατόπιν χειρουργικής επέμβασης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στα κατεχόμενα, το ζεύγος των Ε/κ, το οποίο επέβαινε σε διπλοκάμπινο, συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο, στον δρόμο Κώμης Κεπίρ-Δαυλού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Η λεγόμενη «αστυνομία» πέρασε χειροπέδες στον 62χρονο οδηγό του λεωφορείου, ενώ οι δύο Ελληνοκύπριοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, μέσω της αρμόδιας Δικοινοτικής Επιτροπής, σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες Αλεξάνδρου για το ρόλο ΓΔ Υπ. Γεωργίας στις πυρκαγιές-Η εκτίμηση Τράγκολα για την απόφαση
Απολογείται ο 40χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Αναμένεται η πρόταση της Εισαγγελέας
Καταγγελίες για Δήμους που χρησιμοποιούν διπλοκάμπινα με πυροσβεστικό υλικό για άλλες εργασίες
«Όταν ακούστηκε ''Λευτεριά και στην Κύπρο'' πέταξαν μπουκάλι και ξεκίνησε συμπλοκή»-Μαρτυρία για το επεισοδιακό πανηγύρι
Κατολισθήσεις η πιθανή αιτία του εκτροχιασμού τρένου στη Γερμανία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Σε πύρινο κλοιό η Τουρκία-Ραγδαία η εξάπλωση της φωτιάς στην Προύσα, δύο νεκροί
Δασμούς 15% σε όλα εκτός από χάλυβα και αλουμίνιο ανακοίνωσε ο Τραμπ μετά την εμπορική συμφωνία με ΕΕ
Πέντε τραυματίες σε επιδρομή Ρωσίας σε Κίεβο
Νέος χορός αντιδράσεων από κόμματα μετά το διάγγελμα του Προέδρου-«Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και έπρεπε ήδη να αποδοθούν»
Κρατήσεις στο παρά πέντε και πληρότητες που αγγίζουν το 80%-Καλή σεζόν βλέπουν οι ξενοδόχοι