Νονός κατηγορείται ότι βίαζε το βαφτιστήρι του επί τρία χρόνια -Ακόμη δύο καταγγελίες εις βάρος του

Σε καταγγελία κατά του νονού του προχώρησε ένας 20χρονος στο Ηράκλειο, υποστηρίζοντας ότι τον βίαζε από την ηλικία 9 μέχρι 12 ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι Αρχές ερευνούσαν τους ισχυρισμούς του νεαρού για τον βιασμό προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψη του 51χρονου το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα είχε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Ο 20χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 51χρονος σήμερα νονός του επί τρία χρόνια είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Για πολλά χρόνια κατηγορούσε τον ίδιο του τον εαυτό, ότι δηλαδή μπορεί να έφταιγε ο ίδιος που συνέβαιναν όλα αυτά σε βάρος του. Ο νεαρός πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος, ότι εκείνος το είχε προκαλέσει, και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί σήμερα δυνατός.

Οι γονείς του 20χρονου βρίσκονται σε σοκ, καθώς ο 51χρονος ήταν άνδρας της απόλυτης εμπιστοσύνης τους.

Κατηγορείται για πορνογραφία και άλλες δύο περιπτώσεις ασέλγειας

Κατά την έρευνα στο σπίτι του, οι Αρχές εντόπισαν κάρτα μνήμης που περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Στο υλικό που εντοπίστηκε και αφορά σε χρονική περίοδο από το 2006 έως το 2019 φέρεται να εμπλέκονται τρία παιδιά, που ήταν, τότε, ανήλικα. Πρόκειται για ένα αγόρι, 20 ετών σήμερα, το οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι το είχε βαφτίσει, και δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών.

Στον 51χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και σε κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον για παιδική πορνογραφία, υπό τη μορφή της παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη σημείωση ότι η παραγωγή συνδέεται με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και μάλιστα από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί να προσέχει το ανήλικο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, το μεσημέρι.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι εξουδετέρωσε περισσότερα από 100 ουκρανικά drones
Αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στη Στοκχόλμη
Γονείς βασάνιζαν την 3χρονη κορούλα τους για μέρες πριν πεθάνει-Καταδικάστηκαν σε ισόβια
Νεκροί μητέρα και παιδί μετά από επίθεση drones της Ουκρανίας στη Ρωσία
Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι-« Την είδα και έβγαλα το μαχαίρι»
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου
ΝΑΤΟ: Αυξήθηκαν κατά 20% το πρώτο τρίμηνο του 2024 οι αποστολές μαχητικών για την αναχαίτιση ρωσικών αεροσκαφών
«Εδώ και μία εβδομάδα με παρακολουθεί, θα σας κάψω, απείλησε»-Η δραματική κατάθεση της 40χρονης
Οργή στη Νιγηρία για τον ομαδικό γάμο 100 κοριτσιών και νεαρών γυναικών