Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Επιτροπής Δεοντολογίας Αθλητισμού και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ελλάδας

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελλάδας Πάνο Αλεξανδρή καθώς, με τον Δρ. Ανδρέα Μαλάτο ο οποίος εξειδικεύεται στο Αθλητικό Δίκαιο καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά είχε την Τρίτη στην Ελλάδα η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, με τον κ. Αλεξανδρή είχε συνομιλίες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και με τον κ. Μαυρωτά αντάλλαξε απόψεις για θέματα που αφορούν την διαφθορά στον Αθλητισμό και την αντιμετώπιση της και την εφαρμογή της Σύμβασης Μακολιν.

Στην συνάντηση της Επιτροπής με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού συμφωνήθηκε η Υπογραφή σχετικής συμφωνίας για πλήρη συνεργασία. Προς τούτο έχουν δοθεί οδηγίες στους δικηγόρους των δυο πλευρών για σύνταξη της σχετικής συμφωνίας η οποία θα υπογραφεί σύντομα.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν όπως η μεταξύ τους συνεργασία ενισχυθεί με διάφορες δράσεις τόσον στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Καταλήγοντας, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο των Ολύμπιανς Κώστα Παπακώστα και στον Δημήτρη Στεφανίδη που φρόντισαν με όλες τους τις δυνάμεις να γίνουν πραγματικότητα οι συναντήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καθυστέρηση Εφοριακού Συμβουλίου σε εξέταση ιεραρχικών προσφυγών καταγράφει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Απαραίτητη η προσέλκυση νέων επαγγελματιών στις δημόσιες μεταφορές
ΒΙΝΤΕΟ: Λευκή η νύχτα στο Τρόοδος-Επέστρεψαν τα χιόνια
Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας
Κλειστός για δύο χρόνια για ερασιτεχνική αλιεία ο υδατοφράκτης Μαυροκόλυμπου
Τις συμβάσεις σχολείων-ιδιωτών για γήπεδα padel στη Λεμεσό ζήτησε η Βουλή
Έρμαιο διάβρωσης η ακτή της Λάρνακας λόγω πλάνου ανάπτυξης
Διαβεβαιώσεις ότι το έργο στο Πεντάκωμο δεν επηρεάζει την Μεσογειακή φώκια
Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για την απώλεια της Νίνας Ιακώβου
Έπεσαν οι πρώτες βροχές του Φεβρουαρίου-Στο 3% ο στόχος του μήνα