Το προσωπικό της Βουλής εκφράζει συλλυπητήρια για το θάνατο της Γεωργίας Ψαριά

Με μεγάλη θλίψη τα μέλη και το προσωπικό της Βουλής των Αντιπροσώπων πληροφορήθηκαν το θάνατο της έγκριτης δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά που έφυγε από τη ζωή την 1η Μαΐου 2024 σε ηλικία 49 ετών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλής, στην οποία εκφράζονται ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της.

Στην ανακοίνωση το προσωπικό της Βουλής αναφέρει ότι η εκλιπούσα, η οποία μεταξύ άλλων κάλυψε και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στον χώρο της και όχι μόνο.

Η Γεωργία Ψαριά γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1975 στη Λεμεσό, με καταγωγή από την Αμμόχωστο. Φοίτησε στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, κυρίως στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ και κατόπιν στο ΡΙΚ.

"Ανήκε στους εκπροσώπους της μάχιμης δημοσιογραφίας και τίμησε τον κλάδο με το ήθος, την εργατικότητα και την ορθότητα της κάθε είδησης που μετέδιδε", αναφέρει η ανακοίνωση.

Τους τελευταίους μήνες έδωσε μάχη με τον καρκίνο, την οποία αντιμετώπισε με σθένος και αξιοπρέπεια και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη οδύνη τόσο στον δημοσιογραφικό κόσμο, όσο και ευρύτερα, προστίθεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»