Έφηβος παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από ατύχημα που είχε με τον φορτιστή τηλεφώνου

Το περιστατικό ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που κρύβουν τα κοινά οικιακά αντικείμενα.

Ένας έφηβος γλίτωσε οριακά το θάνατο σε ένα σοκαριστικό περιστατικό όπου το κολιέ του υπέστη ηλεκτροπληξία από φορτιστή τηλεφώνου. Η τρομακτική εμπειρία του Rayce Ogdahl άφησε σοκαρισμένη την οικογένεια του.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της 30ής Απριλίου, όταν η μητέρα άκουσε τις απελπισμένες κραυγές του γιου της να έρχονται από το υπνοδωμάτιό του. «Ήταν μια συνηθισμένη νύχτα και είχαμε κοιμηθεί μόνο για περίπου μια ώρα όταν ακούσαμε μισό θόρυβο και μετά ακούσαμε φωνές από το δωμάτιο του Rayce», αφηγήθηκε η Danielle.

Ο Rayce, 16 ετών, είχε πάθει ηλεκτροπληξία από το ίδιο του το κολιέ, το οποίο είχε έρθει σε επαφή με ένα εκτεθειμένο ακροδέκτη ενός βύσματος φορτιστή τηλεφώνου. Η έντονη ηλεκτροπληξία άφησε σημάδια γύρω από το λαιμό του και η μυρωδιά καμένων μαλλιών, δέρματος και ηλεκτρικών εγκαυμάτων διαπέρασε το σπίτι.

Ο Rayce μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη μονάδα εγκαυμάτων του Integris Health Baptist Medical Center στην Οκλαχόμα, όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Τα τραύματά του απαιτούσαν εντατική θεραπεία λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων και των πιθανών επιπλοκών από το ηλεκτροσόκ.

Το περιστατικό ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη για τους κρυμμένους κινδύνους που κρύβουν τα κοινά οικιακά αντικείμενα. Ένας φαινομενικά ακίνδυνος φορτιστής τηλεφώνου, σε συνδυασμό με ένα εκτεθειμένο ακροδέκτη, μετατράπηκε σε κίνδυνο για τη ζωή του Rayce. Αυτό το σοκαριστικό περιστατικό υπογραμμίζει τη σημασία της διασφάλισης της ηλεκτρικής ασφάλειας στο σπίτι.

Πηγή: Gazetta.gr

Δειτε Επισης

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Αποζημίωση μαμούθ σε νταντά από την Κολομβία-Το αφεντικό της την κατέγραφε με κρυφή κάμερα
Κάλεσμα Χάρις σε Τραμπ για δεύτερο debate-Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Το SPD του Σολτς κέρδισε τις εκλογές στο Βρανδεμβούργο-«Το κόμμα κέρδισε, ο καγκελάριος έχασε»
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Οριακή νίκη των Σοσιαλιστών του Σολτς και μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς δείχνουν τα exit poll
Η αντιπαράθεση με το Ισραήλ είναι πλέον μία μάχη χωρίς τέλος, διαμηνύει η Χεζμπολάχ-Νέα έκκληση των ΗΠΑ για διπλωματική επίλυση της κρίσης
Ο Τραμπ «έκοψε» αναμνηστικά ασημένια 100δόλαρα για την ενίσχυση της καμπάνιας του