Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Roosevelt στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, όπως μεταδίδει το Σλοβακικό Πρακτορείο Ειδήσεων TASR, προσθέτοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα καταστούν διαθέσιμες μόλις το επιτρέψει η κατάσταση.

Η σλοβακική Κυβέρνηση ζήτησε εκ νέου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς και το κοινό να βασίζουν τις απόψεις τους στις επίσημα κοινοποιούμενες πληροφορίες και να επαληθεύουν τα γεγονότα.

«Ανακριβείς και παραπλανητικές πληροφορίες εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης ακόμη και μετά τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (16 Μαΐου) που έδωσαν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και οι δυνάμεις ασφαλείας», ανέφερε το Κυβερνητικό Γραφείο, προσθέτοντας ότι οι παραπλανητικές ή ψευδείς πληροφορίες ή οι εικασίες δεν συμβάλλουν στην ηρεμία και τροφοδοτούν άσκοπα την ένταση και την πόλωση στην κοινωνία.

Παράλληλα, η Κυβέρνηση ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να περιορίσουν τις συζητήσεις σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα και να μη μεταδίδουν εκπομπές με συγκρουσιακό ή αντιφατικό περιεχόμενο σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Σλοβάκου Πρωθυπουργού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time