Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 40χρονης-Είχε πάνω από 10 μαχαιριές σε κοιλιά, λαιμό, χέρια

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι φέρνει στο φως iefimerida.gr.

Η 40χρονη βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 06:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε πάνω από 10 μαχαιριές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε μαχαιρώσει το θύμα με μαχαίρι κουζίνας σε κοιλιά, λαιμό, χέρια και πόδια

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία στο Μενίδι

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου της προκειμένου να εξεταστεί για την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε το OPEN, τραγικές φιγούρες είναι τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας, που μένουν σε κοντινή απόσταση από το σημείο. Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε τα παιδιά της γυναίκας έδειξαν μια φωτογραφία στους αστυνομικούς που είχαν αποκλείσει το σημείο, κι όταν τους επιβεβαίωσαν ότι το πρόσωπο που τους έδειχναν είναι το θύμα, ξέσπασαν σε λυγμούς.

«Βοήθεια, βοήθεια, ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά!» φέρεται να είπε το ανήλικο κοριτσάκι του θύματος μιλώντας στο τηλέφωνο με συγγενή της οικογένειας.

Η 40χρονη είχε καταγγείλει τρεις φορές τον 50χρονο

Το θύμα φέρεται να είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο η δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε δομή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία καταγγελία έγινε στις Αρχές την Τρίτη του Πάσχα.

Στις 3/4/2013 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συζύγου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στις 18/9/2022 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, ωστόσο η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018.

Στις 7/5/2024 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Της χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό προκειμένου να λάβει, εάν επιθυμεί, την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας

intime-menidi-gynaika-nekri-sentoni_0.jpg

intime-menidi-gynaika-nekri-eurena_0.jpg

intime-menidi-gynaika-nekri_0.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας»
ΒΙΝΤΕΟ: Εγκάρδια συνάντηση Αλέξη Κούγια και Απόστολου Λύτρα στα δικαστήρια
Χειροπέδες σε άνδρα που έδινε «δώρα» σε ανήλικο παιδί και το κακοποιούσε σεξουαλικά
Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή
Σύλληψη δικηγόρου που διακινούσε ναρκωτικά σε κρατούμενους
ΒΙΝΤΕΟ: Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά
Κουκουκλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Επίθεση Μπαχτσελί σε Δένδια-«Πήγε στο Καστελλόριζο και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του»
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό