Υποστήριξη και αλληλεγγύη της Κύπρου μετέφερε στον Σλοβάκο ΥΠΕΞ ο Κόμπος

Την υποστήριξη και αλληλεγγύη της Κύπρου προς τη Σλοβακία μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος προς τον Σλοβάκο ομόλογό του, μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Κόμπος ανέφερε ότι είναι "βαθιά σοκαρισμένος από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο".

Πρόσθεσε ότι επικοινώνησε με τον Σλοβάκο ομόλογό του, Juraj Blanár, και του μετέφερε "την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Πρωθυπουργό Φίτσο και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής", σημείωσε ο κ. Κόμπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΔΩ: Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση (vids&pics)

Δειτε Επισης

Ετοιμάζεται τελική πρόταση για εγκλωβισμένους αγοραστές-«Θέμα χρόνου να οδηγηθεί στην Ολομέλεια»
Κανένα ελαφρυντικό για τους 10 ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι-Εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών η Εισαγγελέας
Στα σχολεία μέχρι τα 22 τα παιδιά της Ειδικής Εκπαίδευσης-Διαβουλεύσεις για εξεύρεση αξιοπρεπών δομών
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων
Οδηγούνται σε ευθανασία οι τρεις σκύλοι που επιτέθηκαν σε παιδιά και 25χρονη-«Η Πολιτεία αδυνατεί να εφαρμόσει τα βασικά»
Μετέφερε με φορτηγό ζώα από τα κατεχόμενα 42χρονος και κατέληξε με χειροπέδες
Νεκρές εντοπίστηκαν τρεις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί ενώ επισκέπτονταν τον άστεγο πατέρα τους στην Ουάσινγκτον
Καμιά απάντηση από Τυχικό σε Αρχιεπίσκοπο, έδωσε διορία μέχρι τις 23 Ιουνίου-Έκανε λόγο για αίρεση
Εντοπίστηκαν εκατοντάδες κούτες παράνομων καπνικών σε οικία 48χρονου στη Λευκωσία
Απορρίπτει τα μη ρεαλιστικά «τελεσίγραφα» της Ρωσίας και ζητάει επιβολή νέων κυρώσεων η Ουκρανία