Συνελήφθη 23χρονος που είχε στην κατοχή του πυροβόλο όπλο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε την ίδια ημέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησής του.

Για την ίδια υπόθεση στις 13/5/2024, είχε συλληφθεί ακόμη ένα πρόσωπο (ανήλικο), το οποίο την ίδια ημέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου
Έκκληση βουλευτών προς Υπουργείο Παιδείας για άμεση εγκατάσταση κλιματιστικών σε χώρους εξετάσεων
Άνισο πεδίο ανταγωνισμού εις βάρος των ξενοδοχείων οι αυστηροί κανονισμοί με τα Airbnb
Έγραψαν... απουσία οι βουλευτές στην Επ. Νομικών-Διακόπηκε η συζήτηση για τη νομοθεσία περί δημόσιων συγκεντρώσεων
Το φυσούν και δεν κρυώνει στα κατεχόμενα μετά την πρώτη καταδίκη για σφετερισμό-Βλέπουν πολιτικό πόλεμο
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία