Καταγγέλλει προσπάθεια εκμετάλλευσης με σκοπό την απαξίωση ο Δήμος Πάφου-Η θέση του για τη γιαγιά

Προσπάθεια εκμετάλλευσης των ατόμων που παρουσιάζονται στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, στην οποία διακρίνονται δύο γυναίκες στο έδαφος σε στάση λεωφορείου, καταγγέλλει ο Δήμος Πάφου.

Σε ανακοίνωσή κάνει λόγο για παραπλανητική ανάρτηση και αναφέρει πως «σε σχέση με δημοσίευση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο γυναίκες να κάθονται ή να είναι ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο δίπλα από στάση λεωφορείου σε σημείο της Λεωφόρου Ελλάδος, η οποία δημοσίευση συνοδεύεται από επικριτικά σχόλια / καταγγελία ότι ο Δήμος Πάφου δεν έχει φροντίσει ώστε να δημιουργηθούν κατάλληλα στέγαστρα για τις στάσεις λεωφορείων, ο Δήμος Πάφου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας».

Υποστηρίζει ότι «οι κυρίες Μ.Δ.Π. και Α.Θ. που φαίνονται στη φωτογραφία είναι μητέρα και κόρη οι οποίες διαμένουν σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη του διάγουν με δική τους επιλογής ιδιόμορφο τρόπο ζωής χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και στοιχειώδεις ανέσεις/συνθήκες διαβίωσης».

«Η προσπάθεια εκμετάλλευσης των εν λόγω ατόμων προκειμένου να δοθούν παραπλανητικά και εσκεμμένα εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου με προφανή σκοπό την απαξίωση του έργου που έχει συντελεστεί στα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, είναι καταδικαστέα», προσθέτει.

Τέλος σημειώνει πως «η εγκατάσταση νέων στεγάστρων για τις στάσεις λεωφορείου στην πόλη της Πάφου και τη Γεροσκήπου, όπως και για τις άλλες πόλεις, έχει αναληφθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων μέσω σύμβασης που διαχειρίζεται το εν λόγω Υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατασκευαστούν σκέπαστρα και υποδομές για 200 περίπου στάσεις λεωφορείου στην Πάφο και τη Γεροσκήπου από τις οποίες μόνο 50 περίπου θα διαθέτουν στέγαστρο. με βάση το σχεδιασμό».

Σημειώνεται ότι την ανακοίνωση ανάρτησε και ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, συνοδεύοντας την από φωτογραφία του Αλέξη Βαφεάδη και υποδεικνύοντας πως «κύριε Υπουργέ η αλήθεια είναι χρυσός».

Δειτε Επισης

Επιτυχής Εκδήλωση και Βραβεύσεις στην Πλατεία Ζουχούρι από την ΑΧΕΠΑ
Μεροληπτική μεταχείριση για ασθενοφόρα καταγγέλλει το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού
Γ. Παπαναστασίου: Ορόσημο το έργο €50 εκ. από ΑΗΚ και Cyta για έξυπνους μετρητές
Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου το προσεχές διάστημα
Επτά σημεία που σχετίζονται με το μύθο της Αφροδίτης μέσω έξυπνης εφαρμογής
Επιστολή Αρχιτεκτόνων σε ΥΠΕΣ και προέδρων ΕΟΑ-Καταγράφει τις θέσεις του προς την μεταρρύθμιση της ΤΑ
Λεπτομέρειες για τα νέα κριτήρια ΚΦΙΚΒ-Όσα αλλάζουν με τα δάνεια για στεγαστικά, ανακαίνιση και φωτοβολταϊκά
Πράσινες θέσεις εργασίας από εφαρμογή κανονισμών αποβλήτων πλαστικών στη γεωργία
Έγκριση πρότασης για αριθμό φοιτητών τρίτων χωρών από το Υπουργικό Συμβούλιο
Τα σπίτια προς πώληση αυξάνονται στο κατεχόμενο Τρίκωμο, σύμφωνα με τη «Γενί Μπακίς»