Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την αντιδημαρχία Ύψωνα ο Στυλιανού-Το παρασκήνιο

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του για την αντιδημαρχία του Ύψωνα, ανακοίνωσε ο Σωτήρης Στυλιανού, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά και τον Γενικό Έφορο Εκλογών. Ο κ. Στυλιανού σε ανάρτηση του, κάνει λόγο για «θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται στον Ύψωνα» ενώ εκφράζει την ελπίδα, «αυτός ο προεκλογικός ας αποτελέσει την απαρχή για κάτι καλό και δημιουργικό για τον Δήμο μας».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «οι Αρχές και οι Αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι συμμέτοχος σε μία τέτοια κατάσταση», ενώ ευχαριστεί, τόσο τους συνεργάτες του όσο και τους δημότες του Ύψωνα, που όπως γράφει, «από την πρώτη στιγμή έδειξαν την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την υποψηφιότητα μου».

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι απόσυρσης του κ. Στυλιανού, από την κούρσα διεκδικήσης της αντιδημαρχίας Ύψωνα, έχουν να κάνουν με το γεγονός, ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τη στήριξη που παρείχαν στην υποψηφιότητα του, ειδικά το ΑΚΕΛ. Σημειώνεται ότι η υποψηφιότητα του, στηριζόταν από το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ από το οποίο προέρχεται και την ΕΔΕΚ, ενώ ανθυποψήφιοι του, ήταν ο Κλεάνθης Καραμανίδης, που κατέρχεται ως ανεξάρτητος και στηρίχθηκε από τη ΔΗΠΑ και η Αλέκα Στυλιανού που στηρίζεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ο κ. Στυλιανού, θεωρεί πως η υποψηφιότητα του, δεν στηρίχθηκε από το ΑΚΕΛ, αφού σε τοπικό επίπεδο, στελέχη του κόμματος, στήριζαν ανοικτά την υποψηφιότητα του κ. Καραμανίδη. Επιπλέον κάνει λόγο για μονόπλευρη στήριξη της υποψηφιότητας του Παντελή Γεωργίου για τη δημαρχία από τα κόμματα που τον στηρίζουν, χωρίς το ΑΚΕΛ, να παρέχει ανάλογη στήριξη στους υποψηφίους της συνεργασίας.

Πάντως, αυτή η εξέλιξη, εκτιμάται πως θα δώσει νέα δυναμική στον κ. Καραμανίδη, ο οποίος κατέρχεται ως ανεξάρτητος, απέναντι στην κα. Στυλιανού. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανίδης, είναι μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, ωστόσο στο πλαίσιο των διεργασιών που έγιναν από την Πινδάρου για επιλογή υποψηφίων, διαφώνησε και δεν συμμετείχε στην εσωκομματική διαδικασία επιλογής υποψηφίου.

Δειτε Επισης

Προτάσεις Volt μετά την κρίση με την παύση Οδυσσέα-«Ώρα για καθαρό μήνυμα και ριζικές λύσεις»
Καλεί σε διάλογο τους πολίτες ο Περδίκης-«Δεν θα μείνουμε να κλαίμε επί ερειπίων»
Μετά τον καυγά, τελικά βρέθηκαν Αθηνά Μιχαηλίδου και Αννίτα Δημητρίου
Μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Θα προσφωνήσει στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ
Νέα επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για παύση Οδυσσέα-«Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η αμφισβήτηση της απόφασης»
Προκλητικός ο Τούρκος ΥΠΑΜ-«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο»
Ξεκαθαρίζει πως προχωρά ο εκσυγχρονισμός της Ελεγκτικής ο Χαρτσιώτης-Συναντά Β. Γενικό Ελεγκτή
Στο Υπουργικό ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025
Από το 2020 στο 2024... Ένας πόλεμος με πολλές μάχες και τίτλοι τέλους με προαναγγελία για νέα αρχή
Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό