Υπό κράτηση οι τρεις για 20 υποθέσεις διαρρήξεων στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων που συνελήφθησαν την Πέμπτη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες τουλάχιστον 20 υποθέσεις διαρρήξεων, απόπειρας διάρρηξης και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Πάφο.

Τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο ανακοίνωσε -μετά από ακροαματική διαδικασία δύο ημερών- την οκταήμερη προσωποκράτησή τους.

Η δικάσιμος ξεκίνησε χθες στις 14:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 19:00 και το Δικαστήριο επεφύλαξε την απόφαση του για σήμερα, την οποία ανακοίνωσε στις 10:00.

Σύμφωνα τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου οι 20 υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, διαπράχθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Απριλίου 2024, στην επαρχία Πάφου και είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή χρηματικών ποσών και περιουσίας, συνολικής αξίας €865,000 περίπου.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, που λήφθηκαν από την Αστυνομία, φέρεται να προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 35, 32 και 36 ετών.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης και τέθηκαν σήμερα υπό οκταήμερη κράτηση.

Δειτε Επισης

Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Καταγγέλλει έλλειψη οργάνωσης ο κοινοτάρχης Βουνίου-«Καιγόμασταν και η Πυροσβεστική δεν είχε νερό»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες skip με 57 φορτηγά-Από το Υπουργείο Γεωργίας πάνε έξω από το Προεδρικό