Ογδονταδιαχρονος ενοχλήθηκε από μουσική σε κέντρο αναψυχής και έριξε πυροβολισμούς-Τέσσερις τραυματίες

Στη σύλληψη 82χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πραγματική σωματική βλάβη οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, παράνομη μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών πυροβολισμό εντός κατοικημένης περιοχής και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 11.5.24 και περί ώρα 00:45 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμό στα Κονιά.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι εκεί υπήρχε καφεστιατόριο με θαμώνες ενώ στην αυλή εφαπτόμενης κατοικίας, εντοπίστηκε ένας άντρας να έχει στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα συνέχισε ο κ. Νικολάου πρόκειται για 82χρονο, ο οποίος διαμένει στην εν λόγω κατοικία εφαπτόμενη του καφεστιατορίου.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται ότι ο 82χρονος ενοχλείτο από την μουσική που μεταδίδονταν από το καφεστιατόριο, υπέβαλε προγενέστερα παράπονο στην Αστυνομία και μέλη της ΑΔΕ Πάφου είχαν επισκεφτεί το καφεστιατόριο και προχώρησαν στην καταγγελία του για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια.

Ωστόσο ως φαίνεται είπε ο κ.Νικολάου επειδή συνεχίζονταν η οχληρία λόγω της μουσικής, ο 82χρονος συνέχιζε να ενοχλείται και φέρεται ευρισκόμενος στην αυλή του να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο φωτιστικό του καφεστιατορίου και από εξωστρακισμό των σφαιριδίων να τραυματίστηκαν ελαφριά τέσσερα πρόσωπα, 26χρονος, 18χρονη, 25χρονη και 19χρονη, θαμώνες όλοι τους του καφεστιατορίου.

Ακολούθως, τα τέσσερα πρόσωπα που τραυματίστηκαν επισκέφτηκαν τις πρώτες βοήθειες και αφού έτυχαν περίθαλψης πήραν εξιτήριο.

Ο 82χρονος, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου, παράνομης μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου κ.ά.

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»