Στην αντεπίθεση το ΕΛΑΜ για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός-Καταγγέλλει «αρρωστημένες εμμονές»

Στις κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον του για συμμετοχή του Εκπροσώπου Τύπου του και υποψήφιου ευρωβουλευτή, στη μεταφορά του Αγίου Φωτός απάντησε το ΕΛΑΜ, καταλογίζοντας στις επικρίσεις πολιτικές σκοπιμότητες, καθώς, όπως αναφέρει ο Γεάδης Γεάδη συμμετέχει κάθε χρόνο στη διαδικασία. Παρέθεσε, μάλιστα, και φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή του σε προηγούμενες χρονιές, με την ιδιότητά του ως μοτοσικλετιστής.

«Εδώ και χρόνια εκατοντάδες, αν όχι και χιλιάδες μοτοσικλετιστές, συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν το Άγιο Φως και να ξεκινήσει το οδοιπορικό παράδοσης σε διάφορους ναούς, νοσηλευτήρια, κλινικές και γηροκομεία. Για όλους τους δικυκλιστές που αφιερώνουν την μέρα εκείνη μακριά από τις οικογένειες τους για το θεάρεστο αυτό έργο, αξίζει ο έπαινος όλων μας», ανέφερε το κόμμα.

«Αν και έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια η παράδοση του Αγίου Φωτός από τους μοτοσικλετιστές, χωρίς καμία ενόχληση, φέτος επειδή υπάρχουν Ευρωεκλογές κάποιοι ξαφνικά θυμήθηκαν να αντιδράσουν, όμως επιλεκτικά! Μόνο για το Μακάριο Νοσοκομείο!», τόνισε.

εικόνα_Viber_2024-05-10_18-41-28-191

«Βλέπετε η παράδοση του Αγίου Φωτός σε γηροκομεία, σε κλινικές, σε εκατοντάδες εκκλησίες, τόσο φέτος, όσο και κατά τα προηγούμενα χρόνια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν ενόχλησε τους υποκριτές, αλλά η παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου του ΕΛΑΜ ενόχλησε μόνο φέτος, παρόλο που ο ίδιος παρευρίσκετε κάθε χρόνο, υπό την ιδιότητα του ως μοτοσικλετιστής!», πρόσθεσε.

«Οι αρρωστημένες τους εμμονές, τους οδήγησαν να βλέπουν πίσω από την ανθρώπινη αψίδα με τα κράνη, «ναζιστικούς χαιρετισμούς» και πίσω από τους εκατοντάδες μοτοσικλετιστές, όλων των κομματικών αποχρώσεων και απόψεων, τάγματα των SS. Τους απαντάμε ότι το ΕΛΑΜ δεν καπηλεύεται την θρησκεία, αλλά κάποια κόμματα που προωθούν την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα δεν την σέβονται», ανέφερε το κόμμα.

«Σας αφήνουμε στην κατρακύλα που επιλέξατε να ακολουθήσετε, ενισχύοντας την θέση μας ότι παραμένουμε οι μοναδικοί θεματοφύλακες της Ορθόδοξης Πίστης μας», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Στο ΣΓΥ ο ΥΠΕΞ, ενημερώνει για συμμόρφωση επί συστάσεων για κράτος δικαίου
Προτεραιότητα Α. Ιωσήφ η προώθηση ανέγερσης Τεχνικής-Γεωργικής Σχολής
Συζήτησε με τον Πρέσβη της Κίνας τις διαφορές που προέκυψαν με την CPP ο Πρόεδρος
Προεκλογική ανταλλαγή πυρών-Οι «συνήγοροι των τραπεζών» και η «ΑΚΕΛική λαίλαπα»
Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού από το Volt
Συλλυπητήρια Λευκωσίας για τον θάνατο του Προέδρου και του ΥΠΕΞ του Ιράν
Τη σημασία της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Πρόεδρος της Βουλής και Ελληνας Υπ. Υγείας
Τέσσερις προτάσεις ΔΗΠΑ κυρίως προς τις τράπεζες για την οικονομία
Βούληση για διεύρυνση σχέσεων με Κύπρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αλβανίας
Βλέπει τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό ο Πρόεδρος-Νέοι ισχυρισμοί από την CPP