ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα η οικογένεια μετά τη δικαίωση-Συγκινήθηκε η δικαστής

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Θανάση Νικόλαου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα στην Άλασσα στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, καθώς η θανατική ανακρίτρια, Ντόρια Βαρωσιώτου, με συγκινημένη και ταραγμένη φωνή ανακοίνωσε πως ο θάνατος του Θανάση Νικολάου αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η θανατική ανακρίτρια έκανε αποδεκτή, χωρίς κανένα δισταγμό, τη θέση της παθολογοανατόμου, Δήμητρας Καραγιάννη και μετά από αυτή την εξέλιξη, η απόφαση του τελικού πορίσματος είναι πως ο Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των συγγενών και φίλων της οικογένειας, οι οποίοι χειροκρότησαν την εν λόγω απόφαση. Μάλιστα, τόσο η μητέρα του Θανάση, όσο και πατέρας του ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ συγκινήθηκε και η ίδια η δικαστής.

Έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, το οποίο πραγματοποίησε εκδήλωση προς στήριξη της οικογένειας.

Δεκαεννέα χρόνια μετά, ο θάνατος του Θανάση δίνει... ζωή στην οικογένεια του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έδινε το δικό της αγώνα, κόντρα σε όλους και σε όλα για δικαίωση.

cats

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας