Καταζητείται 30χρονος για τη συμπλοκή και εντοπισμό όπλων στη Λευκωσία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του MANIZHASHVILI ZHIULI, 30 ετών, από τη Γεωργία, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών καθώς και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 07 Μαΐου, 2024, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό 22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

cats

Για την η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των TSAMPRATZE GKIORGKI, 18 ετών και NIKOLOZI KOBIAZVILI 30 ετών και οι δύο από τη Γεωργία, κάτοικοι Λευκωσίας.

10.width-800

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί.

Ακολούθως, μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο τραυματισμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν έρευνες στο σημείο και εντόπισαν δύο όπλα. Ένα περίστροφο και ένα πιστόλι εντός του νυχτερινού μαγαζιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνει και τρίτο πρόσωπο για την συμπλοκή και εντοπισμό όπλου στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)

Δειτε Επισης

Οργή Τραμπ για την τρανς αθλήτρια στην Καλιφόρνια-Απειλεί την Πολιτεία με διακοπή χρηματοδότησης
Έδωσε συγκατάθεση για το SAFE αλλά υπό προϋποθέσεις η Λευκωσία-Παρουσιάζεται συγκρατημένη η Άγκυρα
Βλέπει στα κατεχόμενα ένα εκκολαπτόμενο κέντρο για υπηρεσίες υγείας ο Τούρκος ΥΠΟΙΚ
Ζητά ολοκληρωμένη στρατηγική για το μεταναστευτικό η Αννίτα-Απαντά στις θέσεις για επιδόματα και άνοιγμα συνόρων
Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο δράστης του Λίβερπουλ-Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 53χρονο
Χιλιάδες προϊόντα απομιμήσεις εντόπισε η Αστυνομία-Κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες αντικείμενα
Σκηνές πανικού στη Γάζα-Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κατέκλυσαν κέντρο διανομής βοήθειας, έπεσαν πυροβολισμοί
Χειροπέδες στη θεία του επτάχρονου που σκοτώθηκε πέφτοντας σε τζαμαρία στο διαμέρισμά τους στην Ελλάδα
Συναντήθηκε με Ονάρ η Ολγκίν-Επί τάπητος η επόμενη άτυπη συνάντηση
Εκατοντάδες αυθαιρεσίες στα κατεχόμενα-Το «καφέ ΕΒΚΑΦ» και άλλα 249 έργα ολοκλήρωσε το ΤΙΚΑ