Ραγίζει καρδιές 31χρονη γιατρός TikToker που έφυγε από καρκίνο-«Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει»

Με ένα συγκινητικό τρόπο έγινε γνωστός ο θάνατος της 31χρονης TikToker Κίμπερλι Νοξ από τον Καναδά η οποία πάλεψε για τρία χρόνια με τον καρκίνο αλλά τελικά έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαΐου στο Κάλγκαρι, καθώς στον λογαριασμό που διατηρούσε στην πλατφόρμα αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «για να βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει».

Η Κίμπερλι Νοξ διαγνώστηκε με μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 28 ετών ενώ ολοκλήρωνε την ειδικότητά της στην ιατρική και έκτοτε αναρτούσε συχνά στο TikTok βίντεο με τον αγώνα που έδινε με τον καρκίνο.

«Το ταξίδι μου τελείωσε και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω περισσότερο. Με κάνατε πολύ χαρούμενη και η στηρίξή σας ήταν υπεραρκετή για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε» είπε μεταξύ άλλων η Νοξ στους 137.000 followers της στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5,1 εκατομμύρια views.

«Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω φύγει από τη ζωή ειρηνικά. Είμαι η Κιμ για όσους δεν με γνωρίζετε, είχα μια πολύ όμορφη ζωή και είμαι υπερηφανη γι' αυτή» ξεκίνησε στο βίντεό της η 31χρονη TikToker συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

@cancerpatientmd My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese 💕 #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool ♬ original sound - Cancer Patient, MD

«Αυτοί που με γνωρίζετε, γνωρίζετε πόσο αγαπώ τα ζώα μου, τον σύζυγό μου και το makeup. Και μολονότι το να είμαι γιατρός ήταν μεγάλο κομμάτι της ταυτότητάς μου, αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία» πρόσθεσε η 31χρονη.

Στο συγκινητικό βίντεο η Νοξ έκανε και έναν απολογισμό όσων είχε βάλει στόχο πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή: «Κατάφερα να αρραβωνιαστώ, να παντρευτώ, να πάω στη Νέα Υόρκη, να δειπνήσω σε εστιατόρια Michelin, να πάω στο Μπρόντγουεϊ, που ήταν όνειρο για μένα, να πάω στο Σαν Φρανσκίσκο, να επισκεφθώ οινοποιεία».

Αναφερόμενη, δε, στα χρόνια πριν να διαγνωστεί με καρκίνο είπε ότι «είχα ήδη ζήσει στο μέγιστο τη ζωή μου. Είχα κάνει πράγματα που άλλοι δεν καταφέρνουν ποτέ να πετύχουν».

«Η μοναδική μου λύπη για το ότι πεθαίνω είναι ότι δεν θα μεγαλώσουμε μαζί. Όλα άλλα μπορώ να τα αντέξω. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, θα μου λείψει το TikTok. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Κλαίω από χαρά γιατί βρήκα σκοπό στο τέλος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, αντίο» κατέληξε στο βίντεό της η 31χρονη.

@cancerpatientmd As a #stage4 #sarcoma #cancerpatient on #palliative treatments, I have no regrets about my training - but understand now more than ever how precious each moment with our loved ones is. #chronicillness #chemotherapy #md #medtok ♬ End of Beginning - Djo

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έκαναν μεταγγίσεις μολυσμένου αίματος για σχεδόν 20 χρόνια στο ΗΒ-Έχασαν τη ζωή τους πάνω από 3,000
Έτοιμη να βοηθήσει το Ιράν στις έρευνες για τη συντριβή του ελικοπτέρου δηλώνει η Ρωσία
Σφοδρότατες αντιδράσεις στον απόηχο του αιτήματος για σύλληψη Νετανιάχου-Σινουάρ
Επιβάτης του ελικοπτέρου ήταν ζωντανός για μία ώρα μετά τη συντριβή και προσπαθούσε να επικοινωνήσει
Δικαστήριο επέτρεψε στον Τζούλιαν Ασάνζ να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ
Σχέδιο εκτοπισμού χιλιάδων Παλαιστινίων βλέπουν εμπειρογνώμονες πίσω από την αποδοχή της προβλήτας
Εντάλματα σύλληψης από το ΔΠΔ για Νετανιάχου και Σινουάρ για εγκλήματα πολέμου
Δύσκολη η επόμενη μέρα στο Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί-Οι φόβοι και τα νέα δεδομένα για τη Μ. Ανατολή
Συλλυπητήρια ΕΕ σε Ιράν-«Η βοήθεια για διάσωση δεν είναι πολιτική στήριξη»
Βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου με τον Ραϊσί και τον ΥΠΕΞ του Ιράν πριν από τη συντριβή