Εξιτήριο από το Αττικό πήρε ο δολοφόνος της Κυριακής-Δεν τον δέχεται το νοσοκομείο κρατουμένων

Εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο πήρε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ο 39χρονος είχε βρει νωρίτερα από την εντατική και πήρε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίζει την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, αυτό το νοσοκομείο δεν μπορεί να υποδεχθεί ασθενή που μόλις βγήκε από την εντατική. Το ΕΚΑΒ αναμένει οδηγία διακομιδής σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ, φωτογραφία με εμφανείς μελανιές στο χέρι της αδικοχαμένης Κυριακής, έφερε στο «φως» η εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020, δύο με τρεις μήνες πριν καταγγείλει η Κυριακή τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση και βιασμό.

Δείτε τη φωτογραφία:

foto12_n

Δειτε Επισης

Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο
Για θεραπεία αισθητικής είχε πάει στην κλινική ο Μοσχούρης πριν το καρτέρι θανάτου
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός από το γκανγκστερικό χτύπημα-Σφαίρα χτύπησε το αυτοκίνητό της
Ο Γιώργος Μοσχούρης, που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι
Δολοφονικό χτύπημα με ριπή από καλάσνικοφ στην Αθήνα-Ένας νεκρός, διέφυγαν οι δράστες
Τραγωδία στην Ελλάδα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη
ΒΙΝΤΕΟ: Παρέα νεαρών πετάει βαρελότα σε 85χρονη στον Πόρο-«Δεν είναι η πρώτη φορά»