Πρόστιμο και επτάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα σε 18χρονο που εντοπίστηκε στην κατοχή του φωτοβολίδα

Χρηματικό πρόστιμο και διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, επέβαλε σήμερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε 18χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες για παράνομη κατοχή επικίνδυνου αντικειμένου και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο, αφού έκρινε ένοχο τον 18χρονο, το επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους €300, ενώ εξέδωσε εναντίον του και διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, για διάρκεια επτά μηνών. Περαιτέρω, το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 18χρονος παρουσιάζεται 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της ομάδας του, σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου θα παραμένει μέχρι και 30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο 18χρονος είχε συλληφθεί χθες στο στάδιο ΓΣΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, αφού κατά τους ελέγχους στις εισόδους του σταδίου, εντοπίστηκε στην κατοχή του μια φωτοβολίδα.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε άλλους τρεις ανήλικους για τη ληστεία σε φούρνο στη Λεμεσό
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Πολεμίδια-Προστατεύτηκαν ξυλουργείο και το καταφύγιο σκύλων
ΒΙΝΤΕΟ: Ενισχύθηκαν τα πτητικά μέσα στα Πολεμίδια-Εκκενώνεται ξενοδοχείο σκύλων
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στα Πάνω Πολεμίδια-Στη μάχη κατάσβεσης και πτητικά μέσα
Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο μετά από ανατροπή οχήματος-Χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής
Κατέθεσαν στην Αστυνομία στοιχεία για 33 εταιρείες που συνδέονται με σφετερισμό Ε/κ περιουσιών οι Οικολόγοι
Βολές Μάτσα σε Εισαγγελία για υπόθεση Θανάση-«Διορίζουν ποινικούς ανακριτές, για να δικαιολογηθούν»
Απόρριψη εφέσεων σε υπόθεση οδηγού σκάφους που εισήλθε παράνομα στην Κύπρο
Δρακόντεια μέτρα σε κρίσιμες υποδομές, διαχειρίσιμη η κατάσταση στα αεροδρόμια-Έκτακτη σύσκεψη για το «Εστία»
Αυξημένα μέτρα σε αεροδρόμια, λιμάνια και πρεσβείες μετά την επίθεση Ισραήλ σε Ιράν-Εκτροπή 30 πτήσεων