Άρχισε η χιονόπτωση στο Τρόοδος-Αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Πάει να μας τρελάνει ο καιρός, καθώς μετά την ηλιοφάνεια, ήρθαν οι κίτρινες προειδοποιήσεις και τώρα, σύμφωνα με το kitasweather, στο Τρόοδος άρχισε να χιονίζει. Μάλιστα σε σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε το kitasweather φαίνεται ότι σιγά, σιγά το Τρόοδος άρχισε να ντύνεται στα λευκά.

Πάντως σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Παράλληλα εκδόθηκε και κίτρινη προειδοποίηση η οποία θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις επτά το απόγευμα.

Δειτε Επισης

Εβδομήντα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη κατάπιε τελικά ο 52χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου
Έδωσε λύση για το ωράριο λειτουργία των φαρμακείων στην Αγία Νάπα το Υπ. Υγείας-Έτσι θα λειτουργούν
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αυτοκίνητο και έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα
Πάνω από 20.000 πιστοί στο Βατικανό για τον Πάπα-Κάλυψη από 2.000 δημοσιογράφους (live εικόνα)
Χάθηκαν στη μετάφραση στο Δήμο Λάρνακας, €8 πρόστιμο στα ελληνικά, €25 στα αγγλικά-Πώς απαντά
ΒΙΝΤΕΟ: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα του σεισμού στην Τουρκία
Διακοπή λειτουργίας μηχανογραφικών συστημάτων Τμ. Φορολογίας Λάρνακας την Πέμπτη
Καταγγέλλει ΥΠΑΝ για «βλαπτική μεταβολή» συνθηκών εργασίας η συντεχνία Ισότητα
Πάπας ακούραστος υπέρμαχος ενότητας και αξιοπρέπειας έγραψε ο ΥΠΕΞ στο συλλυπητήριο μήνυμά του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο ισχυρός σεισμός χτυπά την Κωνσταντινούπολη-«Περιμένουμε ακολουθία»