Συνελήφθη 28χρονος που επιχείρησε να ταξιδέψει στη Γαλλία με ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6 Απριλίου παρουσιάστηκε στις αναχωρήσεις του διεθνούς αεροδρομίου Πάφου άντρας, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για την Γαλλία με ταξιδιωτικό έγγραφο, όχι πλαστό, το οποίο όμως δεν ανήκει στον ίδιο. Ο 28χρονος ύποπτος, αιτητής πολιτικού ασύλου, συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. 

Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του για τη συλλογή στοιχείων από την Αστυνομία. 

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Χάος στη Μέση Ανατολή μετά την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο-Ιρανική επίθεση στο Μπεν Γκουριόν
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς