Προκαλεί ο δολοφόνος της Κυριακής-«Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια, στην απολογία του – μόλις 10 γραμμών - μίλησε για το μαχαίρι, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα άλλο από όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα ελάχιστα λόγια που είπε, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη Κυριακή.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Ωστόσο, τα γεγονότα διαψεύδουν τον 39χρονο δολοφόνο καθώς φαίνεται πως δεν θυμήθηκε όσα είχαν γίνει το 2020, όταν η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα βιασμού.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της κοπέλας πως απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε άγρια. Η ανακρίτρια από την πλευρά της έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει, ενώ ο δράστης παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν ο 39χρονος θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Επίσης σύμφωνα πάντα με το Star, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα social media και το viber καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς της 28χρονης, ακόμα και στο κινητό της.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα