Προκαλεί ο δολοφόνος της Κυριακής-«Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια, στην απολογία του – μόλις 10 γραμμών - μίλησε για το μαχαίρι, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα άλλο από όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα ελάχιστα λόγια που είπε, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη Κυριακή.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Ωστόσο, τα γεγονότα διαψεύδουν τον 39χρονο δολοφόνο καθώς φαίνεται πως δεν θυμήθηκε όσα είχαν γίνει το 2020, όταν η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα βιασμού.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της κοπέλας πως απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε άγρια. Η ανακρίτρια από την πλευρά της έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει, ενώ ο δράστης παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν ο 39χρονος θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Επίσης σύμφωνα πάντα με το Star, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα social media και το viber καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς της 28χρονης, ακόμα και στο κινητό της.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του
Πώς οι Τούρκοι μαφιόζοι έστησαν ενέδρα στους πράκτορες της ΕΥΠ -«Πάτησα γκάζι κι έσκυψα»
Εξαρθρώθηκε συμμορία στην Ελλάδα-Μιλούσαν συνθηματικά, «άνοιγαν» ΑΤΜ με τροχό και έβγαλαν 480.000 ευρώ
Έκλεισαν την Μονή Σινά ως ένδειξη πένθους οι μοναχοί-Επιθυμούν να αποσυρθούν στη σιωπή
Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα-Επεκτείνεται το δικαίωμα υιοθεσίας
Συζήτησαν το ζήτημα της Μονής Σινά Μητσοτάκης και Σίσι
Έκκληση από το Φανάρι προς την Κυβέρνηση της Αιγύπτου για το καθεστώς της Μονής Σινά
Από ισχαιμία του μυοκαρδίου ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου-Αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης
Για προστασία ωκεανών, θαλάσσια ασφάλεια και παράνομη αλιεία συζήτησαν Μητσοτάκης και Καδής