Στο κελί 44χρονος που συνελήφθη για τη άφιξη 22 μεταναστών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για 6 ημέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 44 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με την άφιξη χθες Παρασκευή, βάρκας στην οποία επέβαιναν 22 μετανάστες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το σκάφος είχε εντοπιστεί χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή και συνόδευσαν με ασφάλεια τη βάρκα στο αλιευτικό καταφύγιο Golden Coast στον Πρωταρά.

Στη βάρκα επέβαιναν 22 άτομα, εκ των οποίων 15 άνδρες, 3 γυναίκες και 4 ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Στη περιοχή μετέβησαν ανακριτές της Αστυνομίας και έγινε καταγραφή των στοιχείων των μεταναστών, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 44 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν ο πλοηγός της βάρκας και συνελήφθη.

Σήμερα ο 44χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα