Ενημερώθηκε για τις πολιτογραφήσεις ο Γενικός Ειαγγελέας-«Κάποιες υποθέσεις είναι στο τελικό στάδιο»

Ενημερώθηκε η Νομική Υπηρεσία για το θέμα των πολιτογραφήσεων «και προχωρούμε» δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στυλιανός Παπαθεοδώρου εξερχόμενος από το κτίριο της ΝΥ, παραπέμποντας για σχετική ενημέρωση στον Γενικό Εισαγγελέα.

Μιλώντας μετά το πέρας πρωινής σύσκεψης, ο κ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και κάποιες βρίσκονται στο τελικό στάδιο

Το μεσημέρι ξεκίνησε και δεύτερη σύσκεψη στην Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ με τον Αρχηγό της Αστυνομίας να αναφέρει προηγουμένως ότι θα παρακαθίσουν οι ανακριτικές ομάδες και ποινικοί ανακριτές.

Ερωτηθείς εάν είναι ικανοποιημένος από την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας, ο Αρχηγός απάντησε: «Θεωρούμε ότι οι υποθέσεις προωθούνται κανονικά».

Δειτε Επισης

Στα χέρια των μελών της Επιτροπής για ΤΑΚΑΤΑ στοιχεία για το τροχαίο του 2023-Πάνω από 90.000 οι ανακλήσεις
Αρνητική πρωτιά στις καταχωρήσεις υποθέσεων στα Δικαστήρια για την Κύπρο-Μειώθηκε ο χρόνος διεκπαιρέωσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις