Συνελήφθη 26χρονη εκπαιδευτικός για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου

Για σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου συνελήφθη στις ΗΠΑ η 26χρονη εκπαιδευτικός Ρίγκαν Γκρέι, η οποία φέρεται να γνώρισε τον ανήλικο σε εκκλησία στο Αρκάνσας στην οποία στο παρελθόν επισκεπτόταν συχνά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η εκπαιδευτικός είχε ξεκινήσει από το 2020 την σεξουαλική επίθεση σε βάρος του αγοριού. Το διάστημα εκείνο εργαζόταν ως εθελοντής σε εκκλησία Βαπτιστών στο Λιτλ Ροκ.

Την παρενόχληση αντιλήφθηκαν οι γονείς του αγοριού οι οποίοι αφού ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο σειρά μηνυμάτων, ενημέρωσαν τον πάστορα της εκκλησίας.

ekpaideftikos2

Η Γκρέι, η οποία τότε εργαζόταν και ως δασκάλα στην Little Rock Christian Academy, απομακρύνθηκε από τη θέση του εθελοντή και ξεκίνησε συμβουλευτική με την ίδια, σύμφωνα με τη δικογραφία, να υποστηρίζει στους επικεφαλής της εκκλησίας ότι η σχέση της δεν ήταν «φυσική».

Παρόλα αυτά τον περασμένο Φεβρουάριο διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη εκπαιδευτικός συνέχιζε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον ανήλικο μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αγόρι φέρεται να είπε ότι η Γκρέι του έκανε στοματικό σεξ χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες επαφές προκειμένου «να παραμείνω αγνός».

Κατά τη δικογραφία η καταγγελλόμενη κακοποίηση σημειώθηκε περισσότερες από 10 φορές στο αυτοκίνητο ή το διαμέρισμα της εκπαιδευτικού.

Εκπρόσωπος της εκκλησίας είπε στο FBI ότι η 26χρονη ομολόγησε κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής ότι η σχέση της με τον ανήλικο ήταν σεξουαλική.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τον δράστη που έριξε τη χειροβομβίδα στην Αγία Νάπα-Το βάρος σε CCTV και επιστημονικές εξετάσεις
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν μαχαίρι-Συνελήφθη 17χρονος
Η συγκλονιστική μαρτυρία ζεύγους που κάηκε το σπίτι τους στο Σούνι-«Δεν υπάρχει τίποτα, απολύτως τίποτα»
Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Συνεχίζεται η μάχη με τις αδηφάγες φλόγες σε Κύθηρα και Μεσσηνία-Κανένα ενεργό μέτωπο στην Αττική
Κυκλοφορούσε στον Πρόδρομο με φωτοβολίδα και κροτίδες 37χρονος-Έρευνες εάν σχετίζεται με ενδεχόμενους εμπρησμούς
Τσάκωσαν 41χρονο να κλέβει κεραμικά από οικοδομή στη Λάρνακα
Πολίτης αναγνώρισε αναζητούμενο για κλοπή από πρακτορείο στοιχημάτων και ενημέρωσε τις Αρχές-Συνελήφθη 26χρονος
Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο-Δίχρονη εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία
Ο πυρηνικός σταθμός-ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή