Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή-«Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Έσβησες την εμπιστοσύνη μου»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από τη φρικτή γυναικοκτονία που συνέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η εκπομπή «livenews», στο Μega, έφερε στο φως της δημοσιότητας επιστολή του 39χρονου δράστη, χωρίς να διευκρινίζεται αν την είχε λάβει η άτυχη Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Την σκότωσε, την σκοτώνει, η κοπέλα δεν έχει σφυγμό»-Όλο το ντοκουμέντο της δολοφονίας της Κυριακής

Στην επιστολή, ο 39χρονος αναφέρει πως «σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».

«Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου, όπως μου είχες πει» έγραφε πριν προχωρήσει στη φρικτή πράξη του.

«Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στην επιστολή που έφερε στο φως το Μega.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Συνελήφθη τελικά ο 41χρονος που διέφυγε μετά από καταδίωξη-Εντοπίστηκαν στο όχημά του 50 κιλά ναρκωτικών
Ελληνικά ΜΜΕ: Ανοίγει 38 χρόνια μετά τουρκικό λιμάνι για περίπου 1100 κυπριακά πλοία:
ΒΙΝΤΕΟ: Τέσσερις νεκροί και πάνω από 500 τραυματίες από μεγάλη έκρηξη στο νότιο Ιράν
Τραγική η εικόνα στη Γάζα-Το βίντεο του ΟΗΕ με τα άδεια ράφια
Άτυπη τετραμερής Τραμπ, Ζελένσκι, Μακρόν και Στάρμερ στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα
Συνομιλίες ΠτΔ στο Βατικανό με αρχηγούς κρατών και άλλους αξιωματούχους-Πάει Ισπανία την Κυριακή (pics)
Στην τελευταία του κατοικία ο Πάπας Φραγκίσκος-250.000 πιστοί αποχαιρέτισαν τον Πάπα των Φτωχών (vids&pics)
Το μήνυμα του ΠτΔ μετά την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου-«Εργάστηκε με αφοσίωση»
Υπό κράτηση 57χρονος για σεξουαλικής παρενόχλησης πεντέχρονης-Έρευνα μέσω των κλειστών κυκλωμάτων
Δύο τα περιστατικά δαγκώματος από οχιά-Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση