Στη μάχη των trends του Τik Τok και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Πετρίδης

Προεκλογική περίοδος χωρίς social media γίνεται; Η απάντηση είναι «όχι», αφού στις μέρες μας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποτελούν ένα ισχυρό μέσο για τους πολιτικούς, προκειμένου να επικοινωνήσουν τα μηνύματά τους.

Ειδικότερα οι πιο νέοι ηλικιακά πολιτικοί, όπως ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, αντιλαμβάνονται τη δύναμη των social media όπως το Tik Tok αλλά και τη δυναμική που μπορούν να προσφέρουν, προσελκύοντας νέους ψηφοφόρους.

Είναι ένα πιο προσωπικό είδος επικοινωνίας και πιο άμεσο. Μακριά από πρωτόκολλα και επισημότητες, στο Tik Tok κυριαρχούν τα trends, τα οποία αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο προκειμένου ένας υποψήφιος να α)κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και β) να προβάλει τις θέσεις του, με χιουμοριστικό τρόπο.

Και έχοντας αυτά υπόψη… εννοείται πως ο κ. Πετρίδης μπήκε στον κόσμο του Tik Tok με το… δεξί!

Δείτε το πρώτο του video εδώ:

@constantinospetrides Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής και εννοείται ότι… αυτό είναι το πρώτο μου TikTok post! Ακολουθήστε με ώστε να δημιουργήσουμε και εδώ νέο κανάλι επικοινωνίας. #ConstantinosPetrides #EuropeanElections #Europe #Cyprus #fyp #europeanelections2024 #foryou #cyprustiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - constantinospetrides

Ακολουθώντας το social media trend της συνοπτικής απόδοσης γεγονότων για πρόσωπα και ομάδες, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης περπατά στη Λευκωσία, έξω από το σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δηλώνει, με χαλαρό τρόπο, αυτά που «εννοούνται» για έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή.

«Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Εννοείται ότι πίνω οκτώ καφέδες την ημέρα τζαι έβαλα τζαι κάμποσα κιλά που τα προεκλογικά τραπέζια», αναφέρει με χιούμορ.

Ο κ. Πετρίδης ζητά από τους χρήστες του Tik Tok να τον ακολουθήσουν, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας μαζί τους, αναγνωρίζοντας προφανώς τη δύναμη του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα ανάμεσα στις νεότερες ηλικιακές ομάδες.

Δειτε Επισης

Με αύξηση καμερών και ενίσχυση περιπολιών αντικαθιστούν το φράκτη-Δικαιωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι
Η ανήθικη ηθική ενός πόλεμου και οι νόμοι που διέπουν τις συρράξεις μεταξύ Κρατών
Ικανοποίηση Ε. Χαραλαμπίδου για αλλαγή στάσης ΚΣ ΟΑΣΕ ως προς τη Μ. Ανατολή
Τη σημαντικότητα δημόσιων επενδύσεων για Κύπρο υπογράμμισε η Χ. Ερωτοκρίτου
Στη σημασία της Πολιτικής Συνοχής αναφέρθηκε ο Α. Καυκαλιάς στη Βουδαπέστη
Συνέχιση συνεργασίας για μεταναστευτικό συμφώνησαν Υφ. Μετανάστευσης-Πρόεδρος ΕΔΕΚ
Σ. Στεφάνου: Λύση ΔΔΟ ή διχοτόμηση το διακύβευμα για το ΑΚΕΛ
Με προσδοκία για επανέναρξη των συνομιλιών μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-Όσα θέτει στο τραπέζι
Κ. Ιωάννου: Δεν τρέφουμε υπέρμετρες αξιώσεις για την άτυπη συνάντηση στη Ν. Υόρκη
Προκαλεί λίγο πριν την τριμερή ο Τατάρ-«Η ομοσπονδία τελείωσε, στόχος η λύση δύο κρατών»