Μόνιμα μέτρα κατά της ακρίβειας ζητά η ΕΚΥΣΥ

Σε μήνυμα με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς η ΕΚΥΣΥ απαιτεί από την Κυβέρνηση να πάρει μόνιμα μέτρα για αντιμετώπιση της ακρίβειας η οποία, όπως αναφέρει έχει γονατίσει τα νοικοκυριά των ευάλωτων ομάδων και των συνταξιούχων αφού η διαβίωσή τους έχει γίνει δυσβάσταχτη. 

Επίσης επαναβεβαιώνει τη διακηρυγμένη θέση και απαίτησή της ότι σε πρώτο στάδιο διεκδικεί επανάκτηση και  επαναφορά  όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν τις  αποκοπές και να μην υπάρχουν συνταξιούχοι φτωχοί που να υποφέρουν.

Ακόμη η  ΕΚΥΣΥ επαναφέρει την απαίτηση για επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται με την εφαρμογή του ΓεΣΥ και ιδιαίτερα από το κόστος των φαρμάκων που δεν καλύπτονται και ζητά πρόγραμμα  σταδιακής αποπληρωμής  με σταθερό ποσό σε ετήσια βάση μέσα από το κρατικό προϋπολογισμό του πολύ μεγάλου χρέους του κράτους προ το ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων το οποίο έχει ξεπεράσει τα 10 δισ. εύρω, όπως συμπληρώνει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ
Βαθαίνει η κόντρα ΥΠΑΝ και ΟΕΛΜΕΚ για το σχέδιο αξιολόγησης-«Τα απεργιακά μέτρα θυματοποιούν τα παιδιά»
Το ψευδοκράτος παραχωρεί 166 νέες «υπηκοότητες»
Διαχείριση του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου
Υποστηρίζει πως ζήτησε τρεις φορές συγγνώμη ο Τυχικός-Διαμηνύει ότι θίγει την αξιοπρέπειά του ο λίβελος πίστεως
Βατό το γραπτό των Νέων Ελληνικών, δυσκολία στις λεξιλογικές-Τα παράπονα μαθητών για την ύλη