Διπλή επίθεση σε Ευαγγελίδη και Πάρτο από ΑΚΕΛ-Κάνει λόγο για κρυφτό και ανεπαρκή διαχείριση

Για κρυφτό κατηγορεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Αραδίππου Χριστόδουλο Πάρτο, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή σε debate. το ΑΚΕΛ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Αραδίππου, «σε αυτές τις εκλογές, το κρυφτό έχει κυριαρχήσει ως τακτική. Από τη μία πλευρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πάρτου κρύβεται και κωφεύει σε εκκλήσεις του κ. Ζωνιά για συμμετοχή σε debate, αποφασίζοντας να μην ανταποκριθεί καθόλου. Από την άλλη ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος πρόεδρος του επαρχιακού οργανισμού Λάρνακας κ. Ευαγγελίδης κρύβει τις τεράστιες αποτυχίες του, προβάλλοντας αναληθή επιχειρήματα».

«Με έκπληξη παρατηρούμε ότι ο κ. Ευαγγελίδης διαρκώς υποστηρίζει ότι η εμπειρία και η γνώση του είναι εγγυήσεις για τη διαχείριση του Επαρχιακού Οργανισμού Λάρνακας! Αλγεινή εντύπωση μάς προκαλεί ότι επικαλείται τη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου ως επιτυχία και υποστηρίζει ότι η επιβολή φόρων δεν αποτελεί τη φιλοσοφία του», τόνισε το ΑΚΕΛ.

«Δυστυχώς, οι κάτοικοι του Δήμου Αραδίππου γνωρίζουν και βιώνουν καθημερινά πολύ καλά την πραγματικότητα. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του κ. Ευαγγελίδη, το χρέος του Δήμου προς την Υδατοπρομήθεια ανήλθε στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ανάγκασε το κράτος να αναλάβει τα 10,5 εκατομμύρια από αυτό το χρέος, επιβαρύνοντας έτσι το σύνολο του Κυπριακού λαού λόγω οικονομικής κακοδιαχείρισης από τον Δήμο», ανέφερε το κόμμα.

«Επίσης, να θυμίσουμε ότι η άρνηση του κ. Ευαγγελίδη να εντάξει εγκαίρως τον Δήμο στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας είχε ως αποτέλεσμα τώρα οι δημότες Αραδίππου να αντιμετωπίζουν κατά πολύ πιο αυξημένο κόστος για την υλοποίηση του αποχετευτικού δικτύου. Όσον αφορά τη φιλοσοφία των φόρων, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε για το επιπλέον «χαράτσι» των 500 ευρώ που επέβαλε στους δημότες, επιπρόσθετα του φόρου κοιμητηρίου». κατηγόρησε περαιτέρω το ΑΚΕΛ.

«Τέλος, να υπενθυμίζουμε στον κ. Ευαγγελίδη και μία από τις «μεγαλύτερες επιτυχίες του»! Τους 107 εικονικούς γάμους που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της διοικητικής του ανικανότητας στο να εφαρμόσει τους κατάλληλους ελέγχους», κατέληξε η τοπική οργάνωση του κόμματος της Αριστεράς.

Δειτε Επισης

Στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου η εξωτερική διάσταση του μεταναστευτικού και η εξέταση μέτρων
Στον υπουργό Εξωτερικών το Βραβείο της ΚΣΝ για το Σχέδιο «Αμάλθεια»
Χαιρετίζουν τον διορισμό ποινικών ανακριτών για υπόθεση Θανάση οι Οικολόγοι-Χρειάζεται να γίνουν και πολλά άλλα»
ΑΚΕΛ: Τι προσπαθεί να συγκαλύψει η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη για τις παρατυπίες στον Ακάμα
ΑΚΕΛ σε Εισαγγελία για μη δίωξη Κατσουνωτού-«Εκτεθειμένη για ακόμα μια φορά, δημιουργεί την αίσθηση συγκάλυψης»
Ν. Κιζιλγιουρέκ: Σύγκλιση συμφερόντων στο δρόμο προς μελλοντικό ομοσπονδιακό κράτος
Εξαίρει τη συνεργασία με ΗΠΑ-Μεγάλη Βρετανία το ΥΠΕΞ στο πλαίσιο της «Αμάλθειας»
Η Πρόεδρος της Βουλής καταδικάζει την επίθεση κατά του Σλοβάκου Πρωθυπουργού
Υποστήριξη και αλληλεγγύη της Κύπρου μετέφερε στον Σλοβάκο ΥΠΕΞ ο Κόμπος
Τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής ενόψει εκλογών