Φούρνοι Ζορπάς: Περισσότερο Πάσχα

Πάσχα! Μυρωδιές, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από παραδοσιακά εδέσματα, φτιάχνουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις για μικρούς και μεγάλους. Αυτές τις μέρες οι φούρνοι κάθε γειτονιάς μοσχοβολάνε φρεσκοψημένες φλαούνες και τσουρέκια δημιουργώντας μία ανυπομονησία για το Πασχαλινό τραπέζι.

Τσουρέκι

Αν υπάρχει βεβαίως μία κοινή ανάμνηση όλων γύρω από το πασχαλινό τραπέζι, τότε αυτή είναι σίγουρα του λαχταριστού μαστιχωτού τσουρεκιού. Τα τελευταία χρόνια το βρίσκουμε σε αμέτρητες εκδοχές και γεύσεις, κάτι που αποδεικνύει την υπεροχή αυτού του κλασικού πασχαλινού εδέσματος.

Οι Φούρνοι Ζορπάς, που κάθε χρόνο φέρνουν στο πασχαλινό τραπέζι λαχταριστές μυρωδιές και γεύσεις που ξυπνάνε όλες μας τις αισθήσεις, κάνουν κάθε χρόνο την διαφορά δημιουργώντας νέα τσουρέκια, με τις πιο απολαυστικές γεμίσεις!

Τσουρέκια ΖΟΡΠΑΣ

Φέτος, με τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ ζούμε περισσότερο Πάσχα και απολαμβάνουμε σίγουρα περισσότερο τσουρέκι! Στους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ ο καταναλωτής μπορεί επιλέξει ανάμεσα σε πέντε λαχταριστά γεμιστά τσουρέκια και τέσσερα τσουρέκια με κρέμα, τα οποία ξεχωρίζουν για το άρωμά τους, την ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και τη φρεσκάδα τους. Αυτό γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Ταυτόχρονα τα γεμιστά τσουρέκια ΖΟΡΠΑΣ, κλέβουν τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή τους αφού έχουν πλούσια επικάλυψη από σοκολάτα, τόσο και με τη γεύση τους! Οι λάτρεις της σοκολάτας μπορούν να απολαύσουν γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα ή με αυθεντική Nutella, για έξτρα απόλαυση! Το τσουρέκι bueno και το κλασικό τσουρέκι με κάστανο δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται και φέτος στον πάγκο των πασχαλινών προϊόντων, ενώ αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, διάλεξε το νέο τσουρέκι με σοκολάτα Rocher!

Αποκλειστικά για τις ημέρες του Πάσχα θα είναι διαθέσιμα και τα τσουρέκια ψυγείου. Με έντονο άρωμα από μαστίχα και πορτοκάλι, μαστιχωτό και αφράτο, το κλασικό σκέτο τσουρέκι κόβεται στη μέση για να εμπλουτιστεί με μία πλούσια στρώση από κρέμα. Όσοι αγαπούν την τάρτα ΖΟΡΠΑΣ, το τσουρέκι με κρέμα πατισερί και φράουλες θα γίνει και αυτό το Πάσχα το αγαπημένο τους. Οι λάτρεις της αλμυρής καραμέλας, σίγουρα θα αγαπήσουν το τσουρέκι με κρέμα από αλμυρή καραμέλα. Την γκάμα συμπληρώνουν το τσουρέκι με κρέμα από αυθεντική Nutella και το τσουρέκι με κρέμα και γκανάζ από φιστίκι Αιγίνης. Κάτι μας λέει ότι το τελευταίο θα αποτελέσει το απόλυτο highlight στο Πασχαλινό τραπέζι!

Περισσότερο Πάσχα και περισσότερο τσουρέκι, στους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ.

Απόλαυση για κάθε τώρα!

@zorbascy

Zorbas.com.cy/perissotero-pasxa

Δειτε Επισης

Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη
Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή
Open Day για Σπουδές Αισθητικής στο Cyprus College Λεμεσού
Το Ιsland Charitable Foundation δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25
A NIGHT IN HAVANA – JAZZ FUSION
Waste Wisely Cyprus: Οι βραβευθέντες καλύτερης Αφίσας και Φωτογραφίας