Χειροπέδες σε 47χρονο δεσμοφύλακα των Κεντρικών για εμπρησμό στον Στρόβολο

Άλλος ένας εμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται για άλλη μια φορά από την Αστυνομία, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη δεσμοφύλακας των Κεντρικών Φυλακών.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε όχημα στον Στρόβολο και στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και η Πυροσβεστική για κατάσβεση της.

Από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκε ένα όχημα και ο οδηγός του θεωρήθηκες ύποπτος, ενώ από εξετάσεις στο όχημα του εντοπίστηκαν τεκμήρια και οδήγησαν τις Αρχές στη σύλληψη του.

Ο δεσμοφύλακας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Χείμαρρος ο Νεκτάριος με αναφορές για ψέματα και εκβιασμούς-«Το πιο βρώμικο πρόσωπο της επιλεκτικής δικαιοσύνης»
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες