Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για Προέδρους και μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων

Υποβάλλονται σήμερα στους κατά τόπου Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι στους Εφόρους Εκλογής Αμμοχώστου, Κερύνειας, Λάρνακας, Λεμεσού, Λευκωσίας και Πάφου σε διάφορα σημεία, όπως έχουν καθοριστεί για κάθε κοινότητα.

Κάθε έγγραφο υποβολής υποψηφιότητας πρέπει να υπογράφεται από δύο εκλογείς, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στον εκλογικό κατάλογο της οικείας Κοινότητας, όπου αναφέρεται η κάθε υποψηφιότητα. Αυτοί θα υπογράφουν την αίτηση ο ένας ως προτείνων και ο άλλος ως υποστηρίζων.

Δειτε Επισης

Σκληρή κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ-«Πλήγμα στο κύρος του θεσμού του Τ/κ ηγέτη η θητεία του»
Με την νέα ηγεσία της ΕΔΕΚ συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΔΗΠΑ
Προσωρινή μεταβίβαση του ελέγχου του «εναέριου χώρου» ψευδοκράτους στην Άγκυρα
Στην Κύπρο αντιπροσωπία της Επιτροπής Εξωτερικών της Ρουμανικής Γερουσίας
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Αδικημένος από τη Βρετανία νιώθει ο Τατάρ-Αναμένει βήματα για «άρση της απομόνωσης των Τ/κ»
Στο Πόρτο για την 32η Ετήσια Σύνοδο της ΚΣ ΟΑΣΕ αντιπροσωπεία της Βουλής
Τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησε ο Χάρης Γεωργιάδης με αξιωματούχο της Κνεσσέτ
Ξεκαθαρίζει η Κυβέρνηση για βίντεο με δήθεν συνομιλία του Προέδρου με δημοσιογράφο-«Είναι κατασκευασμένο με ΑΙ»