Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος

Διάταγμα κράτησης διάρκειας έξι ημερών, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 38 και 25 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε το μεσημέρι της 15ης Απριλίου, 2024, στη Λάρνακα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία 26χρονος, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λάρνακας, άγνωστο του πρόσωπο, το οποίο αποβιβάστηκε από αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, του επιτέθηκε με σκοπό να του αποσπάσει την τσάντα, που είχε στον ώμο. Ως αποτέλεσμα ο παραπονούμενος έπεσε στο έδαφος και σύρθηκε στην άσφαλτο. Ο δράστης αφού κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα από τον 26χρονο, επιβιβάστηκε ξανά στο όχημα, όπου τον ενέμενε δεύτερο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό, πιστωτικές κάρτες και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.

Από την επίθεση ο 26χρονος τραυματίστηκε. Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, ενώ φέρει επίσης διάφορες εκδορές και εγκαύματα τριβής. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις, που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 38 και 25 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, 38χρονος και 25χρονος, εντοπίστηκαν χθες και συνελήφθησαν, δυνάμει των δικαστικών ενταλμάτων.

Το πρωί σήμερα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Ορούντα
Πυρκαγιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν υπάλληλοι-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα
Ψάχνει τη διαρροή των στοιχείων των πρωταγωνιστών του ροζ βίντεο η Λοϊζίδου-Ζητά απαντήσεις από Αστυνομία
Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό
Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»