Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»

Λίστα 100 ατόμων υπόπτων για κατοχή πλαστών πτυχίων από το «πανεπιστήμιο υγείας και κοινωνικών επιστημών» έδωσε στη «γενική αστυνομική διεύθυνση» ο πρόεδρος του ΚΛ, Κουντρέτ Όζερσαϊ που θέλει να κρατάει το θέμα στην επικαιρότητα, καθώς υπάρχουν υπόνοιες, όπως είχε γραφτεί και παλαιότερα στον τ/κ Τύπο, ότι πάει «για κουκούλωμα».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, οι τ/κ εφημερίδες γράφουν ότι σε γραπτή του δήλωση ο κ. Όζερσαϊ ανέφερε ότι αποδίδουν σημασία στο τεκμήριο αθωότητας και δεν μπορεί να θεωρηθεί πλαστό κάθε δίπλωμα που αποκτήθηκε από το εν λόγω «πανεπιστήμιο».

«Ωστόσο, δεδομένου ότι παρατηρούμε ότι υπάρχει συγκέντρωση αυτών των διπλωμάτων στο δημόσιο τομέα, ιδίως σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες και ορισμένες υπηρεσίες, θεωρούμε ότι τα ονόματα αυτά πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά το θέμα των πλαστών διπλωμάτων και να ενημερώνουν την κοινή γνώμη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο 36χρονος φέρεται να σκότωσε το καγκουρό-Έφερε εξωτερική πληγή και ενδεχομένως δεν έτυχε περίθαλψης
Καταζητείται ο 37χρονος Αρτούρο για κλοπή (pics)
Γνωστός ο στόχος της εμπρηστικής επίθεσης στην Ορόκλινη-Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις κουκουλοφόρου
Ζημιά στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Πάφο-Έρευνες για ρίψη πυροβολισμών
Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα στην Ορόκλινη-Καταστράφηκε ολοσχερώς, επηρεάστηκαν δύο διαμερίσματα
Η συγνώμη της Ερευνητικής που προαναγγέλλει ευθύνες για ΤΑΚΑΤΑ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πορίσματος
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Καταγγελίες για σεξισμό εναντίον του Νίκου Πελετιέ-Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος
Αναποδογυρίστηκε διπλοκάμπινο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά