Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη του στον Πρόεδρο του Κλάδου Αστυνομίας Κύπρου, Νίκο Λοϊζίδη , εκφράζει το Κλαδικό Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, το οποία κάνει λόγο πως ο Πρόεδρος του «γίνεται δέκτης αφόρητου εκφοβισμού», λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ αναφέρει πως παρακολουθεί  εμβρόντητο «την προσπάθεια εξόντωσης του αδερφού συνδικαλιστή» και δηλώνει ότι δεν θα παραμείνει απλός θεατής.

Όπως αναφέρει «η ΙΣΟΤΗΤΑ είναι η μοναδική Συντεχνία που αποτελείται από εργαζόμενους και όχι από επαγγελματίες επ’ αμοιβή συνδικαλιστές, γι’ αυτό και κατάφερε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στη διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων», για να προσθέσει πως γνώριζαν από την αρχή ότι η δράση τους θα είχε προσωπικό κόστος, αλλά είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν  τα δίκαια των εργαζομένων με κάθε τίμημα.

«Ο πόλεμος που δεχόμαστε οδηγεί καθημερινά νέα μέλη στην οικογένειά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα βρεθούμε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες παρωχημένες εποχές, ξένες προς το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία και δεν έχουν καμία σχέση με το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, ενώ προσβάλλουν καίρια το συνταγματικό και ανθρώπινο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι», καταλήγει.

Δειτε Επισης

Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 προϊόντα μαϊμού από κατάστημα στην Πάφο
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή