Πληροφορίες Ελεγκτικής για υποβολή στοιχείων για διαφημίσεις υποψηφίων στις Εκλογές

Πληροφορίες για την υποβολή στοιχείων από φορείς που προσφέρουν διαφημιστικές υπηρεσίες σε υποψήφιους για τις εκλογές ανάδειξης Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίνει η Ελεγκτική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, η Υπηρεσία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της πίνακες, τους οποίους καλούνται οι φορείς, που παρέχουν διαφημιστικές υπηρεσίες σε υποψήφιους στις προαναφερόμενες εκλογές, για δική τους ευκολία, να συμπληρώσουν, προτιμότερο σε ηλεκτρονική μορφή (Excel), και να τους υποβάλουν, εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, στην Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία διευκρινίζεται ότι ο Πίνακας 1 «Διαφημιστικά γραφεία» αναμένεται να συμπληρωθεί από γραφεία, τα οποία παρείχαν διαφημιστικές υπηρεσίες προς τους υποψηφίους ή/και τα διαφημιστικά μέσα (ενδιάμεσοι φορείς-advertising agents).

Επίσης, ότι ο Πίνακας 2 «Διαφημιστικά μέσα» αναμένεται να συμπληρωθεί από διαφημιστικά μέσα, τα οποία παρείχαν διαφημιστικό χώρο ή/και χρόνο προς τους υποψηφίους, είτε απευθείας, είτε μέσω διαφημιστικού γραφείου (π.χ. τηλεοπτικοί/ραδιοφωνικοί σταθμοί, περιοδικά, εφημερίδες, παροχείς διαφημίσεων, μέσω διαφημιστικών πινακίδων).

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα