Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»

Συνοδευόμενος από τους πολιτικούς αρχηγούς και άλλα στελέχη των κομμάτων που τον υποστηρίζουν, αλλά και πολίτες που βρίσκονται δίπλα του, υπέβαλε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Στροβόλου ο Χρίστος Τσίγκης.

«Για να πάμε τον Στρόβολο μπροστά, με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες. Θέλουμε να φτιάξουμε το σπίτι μας και να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας», δήλωσε, μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του για τη Δημαρχία Στροβόλου ο Χρίστος Τσίγκης, προσθέτοντας ότι θέλει έναν Δήμο ανθρωποκεντρικό, δίπλα στους δημότες και όχι ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους, ο κ. Τσίγκης είπε ότι επιδιώκει έναν Δήμο καθαρό, προσβάσιμο και φωτεινό σε κάθε γειτονιά, μια πρότυπη ενεργειακή κοινότητα με οφέλη 2000 ευρώ ετησίως για κάθε νοικοκυριό και μικρομεσαία επιχείρηση. «Ν’ αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ με διαφάνεια κι έλεγχο». Έναν Στρόβολο, πρόσθεσε, που να πρωτοπορεί και να είναι πρότυπο για όλη την Κύπρο. Μαζί να πάμε τον Στρόβολο μπροστά», είπε.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Στέλλα Σουρμελή, υποψήφιο Αντιδήμαρχο. Ο κ. Τσίγκης ευχαρίστησε τον ΔΗΣΥ, την ΕΔΕΚ και την ΔΗΠΑ, αλλά και τις προσωπικότητες και πολίτες του Δήμου Στροβόλου από όλους τους πολιτικούς χώρους που τον στηρίζουν.

Κατά την υποβολή υποψηφιότητας, τον κ. Τσίγκη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ – Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν, άλλοι κομματικοί αξιωματούχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δειτε Επισης

Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ