Αναθεωρημένο Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ΥΠΑΜ και ΚΟΑ για τους στρατεύσιμους αθλητές

Αναθεωρημένο Πρωτόκολλο συνεργασίας, το οποίο αφορά τους στρατεύσιμους αθλητές, υπέγραψαν Υπουργείο Άμυνας και Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΑ, η συνεργασία του Υπουργείου Άμυνας με τον ΚΟΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με τον Υπουργό Άμυνας Βασίλη Πάλμα.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σταύρος Μιχαηλίδης και οι λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης και Χρίστος Παπαπέτρου εκπροσώπησαν τον Οργανισμό στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Υπουργείου τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024.

 Σ’ αυτήν επιβεβαιώθηκαν οι στενοί δεσμοί Υπουργείου και ΚΟΑ και συζητήθηκαν μελλοντικές τους δράσεις.

Στη συνάντηση υπογράφηκε επίσης το αναθεωρημένο Πρωτόκολλο συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας με τον ΚΟΑ, το οποίο αφορά τους στρατεύσιμους αθλητές.

Για τις πρόνοιες του Πρωτοκόλλου θα ενημερωθούν από τον Οργανισμό οι αθλητικοί φορείς το επόμενο διάστημα. 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν στη μετάφραση στο Δήμο Λάρνακας, €8 πρόστιμο στα ελληνικά, €25 στα αγγλικά-Πώς απαντά
ΒΙΝΤΕΟ: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα του σεισμού στην Τουρκία
Διακοπή λειτουργίας μηχανογραφικών συστημάτων Τμ. Φορολογίας Λάρνακας την Πέμπτη
Καταγγέλλει ΥΠΑΝ για «βλαπτική μεταβολή» συνθηκών εργασίας η συντεχνία Ισότητα
Πάπας ακούραστος υπέρμαχος ενότητας και αξιοπρέπειας έγραψε ο ΥΠΕΞ στο συλλυπητήριο μήνυμά του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο ισχυρός σεισμός χτυπά την Κωνσταντινούπολη-«Περιμένουμε ακολουθία»
Ψάχνουν για στοιχεία για εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Συνεχίζονται οι έρευνες
Κερδισμένη η Ρωσία από την πρόταση ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία-«Χρειάζονται παραχωρήσεις»
Βολές Γεωργίου εναντίον Χαρτσιώτη και Αρναούτη-«Δεν έγιναν ενέργειες για το περιστατικό στη λαμπρατζιά»
Ζητούν συμμετοχή στην ΕΟΚΕ οι καταναλωτές-Στάλθηκαν επιστολές προς τον Υπουργό Εργασίας, αλλά έμειναν αναπάντητες